Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Τα Πάντα για το Τίποτα!

Ζώντας στη Σάμη το χειμώνα, εδώ και μερικά χρόνια σε ένα νεκροταφείο δηλαδή, έχουμε απαντήσει στο κεντρικό μεταφυσικό ερώτημα της μετά θάνατον ζωής. 

Ναι εμείς ξέρουμε περί τίνος πρόκειται!!! 

Θα μπορούσαμε μάλιστα να οργανώσουμε και σχετικό σεμινάριο. 

Σήμερα, μετά το Δημοτικό Συμβούλιο στην περιοχή μας, έχουμε ζήσει μια ακόμα συναρπαστική εμπειρία, εκείνη που στην φυσική ονομάζεται "απόλυτο κενό". 

Δηλαδή εκεί που μαθαίνεις τα πάντα για το ΤΙΠΟΤΑ!!! 

Αν δεν ήταν έτσι, τότε είμαστε τυχεροί γιατί συμμετείχαμε, χωρίς να το ξέρουμε, σε μια καταπληκτική περφόρμανς με στοιχεία αναβίωσης θέατρου του παραλόγου. 

Πρωταγωνιστής ο δήμαρχος που, στο τέλος της θητείας του, έρχεται για να "δει" τα προβλήματα της περιοχής και να δώσει επιτόπου λύσεις, ή να μας παραπέμψει, μέσω τηλεφωνήματος, στον εκτελούντα χρέη "αντ'Αυτού" στην περιοχή μας.

 Τι τιμή για μας, τους ταπεινούς ιθαγενείς της δημοτικής περιφέρειας του, που επιμένουμε να ζούμε σαυτό το προκεχωρημένο φυλάκιο, στην εσχατιά της κεφαλληνιακής καλλικρατικής επικράτειας που λέγεται Σάμη !!! 

Στο έργο συμμετείχαν αρκετοί: guest stars τα μέλη της πλειοψηφίας συνεπικουρούμενα από τις επιεικώς αμήχανες ομιλίες των προέδρων των τοπικών συμβουλίων, σε δεύτερους ρόλους η αντιπολίτευση, ενώ σε ρόλο κομπάρσων η "μείζων" βεβαίως βεβαίως!!, που με την στάση της μας κάνει να υποψιαζόμαστε τα χειρότερα που ακούγονται για το ποιός κρατάει ποιόν και από που... 

Θα μπορούσαν τουλάχιστον να ήταν πιο πρωτότυποι: Ας είχαν ντυθεί μάγοι με τα δώρα των λύσεων στα προβλήματά μας. 

Έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι γιαυτούς δεν είμαστε παρά τα ζώα στην πολιτική τους φάτνη... 

Καλά Χριστούγεννα χριστιανοί...

Γέρων του Κάμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.