Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Κεφαλονιάς & Ιθάκης - Παραβίαση, κλοπή και κλείδωμα του πρατηρίου – γραφείου μας



Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός ενημερώνει τα μέλη του, τους μελισσοκόμους της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, ότι την Δευτέρα 25-2-2013, διαπιστώσαμε παραβίαση της πλαϊνής πόρτας του χώρου που στεγάζονται τα γραφεία μας και το πρατήριο εφοδίων, στα Λυκιαρδοπουλάτα Αργοστολίου, κλοπή της ταμειακής μηχανής, του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, του τηλεφώνου, του σιδερένιου γραφείου με τις σφραγίδες μας, βιβλία εφορίας, τιμολόγια, μητρώα μελών κλπ . πολύτιμων ιδιωτικών και δημοσίων εγγράφων.

Αμέσως το ΔΣ κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να μπορέσει να επαναλειτουργήσει, ώστε να μπορέσει να προμηθεύσει με τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία τους μελισσοκόμους, λόγω της κρίσιμης μελισσοκομικής περιόδου – έναρξη μελισσοκομικής χρονιάς,

Σας θυμίζει κάτι;
Όμως υπήρξε και συνέχεια. Την επόμενη μέρα, που παρ’ όλες τις ελλείψεις μας λόγω της κλοπής,  η υπάλληλός μας πήγε να ανοίξει τα γραφεία μας και το πρατήριο μας, επώνυμα πια και κατά την προσφιλή του μέθοδο, ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Ανδρέας Καλαφάτης, είχε τοποθετήσει αλυσίδες και λουκέτα στις πόρτες, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβασή μας στα γραφεία μας.

Ο συνεταιρισμός μας προσέφυγε στα απαραίτητα ένδικα μέσα – ασφαλιστικά μέτρα και ελπίζει σύντομα να αποκατασταθεί η τάξη και να μπορέσει να επαναλειτουργήσει ώστε να προμηθεύσει τους μελισσοκόμους και τα μέλη του με τα απαραίτητα υλικά και εφόδια, πριν χαθεί η μελισσοκομική περίοδος με ανυπολόγιστες ζημιές σε εκατοντάδες μελισσοκομικές μονάδες.

Μέχρι τότε, επειδή όλα τα στοιχεία των μελών μας υπήρχαν στα αρχεία που εκλάπησαν, δεν έχουμε άλλη δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ μας, παρά μόνο τα ΜΜΕ στα οποία και απευθυνόμαστε.

Αργοστόλι 1-3-2013
Το ΔΣ του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.