Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Γυμνάσιο Σάμης - Δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία


Ενημερώνουμε τους μαθητές μας και τους γονείς τους ότι το Υπουργείο Παιδείας προτίθεται  να οργανώσει τμήματα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές που υστερούν σε κάποιο από τα μαθήματα που αναφέρονται παρακάτω, με σκοπό να βελτιωθεί η απόδοσή τους  και να ολοκληρώσουν με επιτυχία την Υποχρεωτική Εκπαίδευση.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας καθορίζεται ως εξής:
  • Για την πρώτη τάξη Γυμνασίου: τέσσερις (4) ώρες Μαθηματικά , (2) ώρες Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, τρεις (3) ώρες Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, τρεις (3) ώρες Αγγλικά. Σύνολο δώδεκα (12) ώρες.
  • Για την δεύτερη τάξη Γυμνασίου: τέσσερις (4) ώρες Μαθηματικά , δύο (2) ώρες Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, δύο (2) ώρες Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, δύο (2) ώρες Φυσική, μία (1) ώρα Χημεία, μία (1) ώρα Αγγλικά. Σύνολο δώδεκα (12) ώρες.
  • Για την Τρίτη τάξη Γυμνασίου: τέσσερις (4) ώρες Μαθηματικά, δύο (2) ώρες Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, δύο (2) ώρες Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, δύο (2) ώρες Φυσική, μία (1) ώρα Χημεία, μία (1) ώρα Αγγλικά. Σύνολο δώδεκα (12) ώρες.


Η ενισχυτική διδασκαλία  θα πραγματοποιείται μετά τη λήξη των μαθημάτων, οπότε οι γονείς θα πρέπει να αναλάβουν την επιστροφή των παιδιών στο σπίτι τους. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στην ενισχυτική διδασκαλία παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση.           

Η Διευθύντρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.