Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς - Ειρηνική κατάληψη της Νομαρχίας


Να εμποδίσουμε την καταστροφική εξέλιξη. 
Οχι στο κλείσιμο των ΤΕΙ.
Ειρηνική κατάληψη της Νομαρχίας

Δυστυχώς η ανησυχία μας επιβεβαιώθηκε , η τριμελής κυβέρνηση του μνημονίου, επιμένει στην καταστροφική της πορεία και πλήττει ιδιαίτερα την Κεφαλονιά με το κλείσιμο των ΤΕΙ , εφαρμόζοντας το μνημόνιο-σχέδιο ΑΘΗΝΑ και στην Παιδεία.

Η Κεφαλονιά βρίσκεται σε πορεία καταστροφής και ερήμωσης καθώς στην ουσία η τοπική ηγεσία , Δήμος, Περιφέρεια και τα τρία κόμματα του μνημονίου , αφού έσπειραν αυταπάτες με τον παλιό παραγοντίστικο τρόπο που αντιμετώπισαν το καυτό θέμα των ΤΕΙ, στην ουσία εγκατέλειψαν τους Κεφαλονίτες στην τύχη τους.

Προειδοποιήσαμε οτι η παραμονή των ΤΕΙ στον τόπο μας δεν θα παιχτεί στα παρασκήνια και πίσω από τα κλειστά γραφεία.

Οτι για να εμποδίσουμε την καταστροφική εξέλιξη χρειάζεται η υποστήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας και των κοινωνικών φορέων.

Η αναβολή του άμεσου κλεισίματος επιτεύχθηκε εξ΄αιτίας της μεγάλης λαίκής κοινητοποίησης και μόνο.

Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να παραμερίσουμε τους τοπικούς παράγοντες του συστήματος και τα μνημονιακά κόμματα που κανείς πλέον δεν πρέπει να υπολογίζει και να εμποδίσουμε το οριστικό κλείσιμο και την  καταστροφική πορεία με ένα γενικό ξεσηκωμό όλης της τοπικής κοινωνίας απαιτώντας και όχι παρακαλώντας την οριστική παραμονή των ΤΕΙ στον τόπο μας.

Γι΄αυτό σήμερα το πρωϊ κάνουμε ειρηνική κατάληψη της Νομαρχίας μέχρι να ανακληθεί το καταστροφικό διάταγμα.

Καλούμε δίπλα μας όλους ανεξαρτήτως τους Κεφαλονίτες γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να έχουμε αποτέλεσμα.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΕΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ

ΑΝΑΣΑ
Εμπορο-επαγγελματικός Σύλλογος
Μέτωπο Πολιτών Κεφαλήνων
Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.