Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ξεκινάει ο διάλογος του Ιονίου Πανεπιστημίου με το Τεχνολογικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων


Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπυρίδωνα Σπύρου, ξεκινάει ο διάλογος για τη συνεργασία του Ιονίου Πανεπιστημίου με το Τεχνολογικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων.

Για αυτό τον λόγο, θα συναντηθούν αύριο, Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας Ι.Ν. στην Κέρκυρα, το Πρυτανικό Συμβούλιο του Ιονίου Πανεπιστημίου, με επικεφαλής την Πρύτανη Καθηγήτρια Αναστασία Σαλή-Παπασαλή, με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια, τους Αντιπροέδρους Καθηγητή Σωτήριο Σούλη και Καθηγητή Ιωάννη Δραγώνα και το μέλος της Δ.Ε. κ. Γιάννη Πολίτη.

Οι τελευταίες αυτές εξελίξεις δείχνουν ότι εξασφαλίζεται και ενισχύεται η παρουσία των δύο πόλων εκπαίδευσης και πολιτιστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ παράλληλα ξεκινούν οι διεργασίες για την εμβάθυνση της συνεργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.