Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Μ. Κοτσιλίνης -Εγώ ζήτησα τον έλεγχο.









Αργοστόλι   20-12-2012
                                


Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, που αναφέρονται στο ζήτημα οικονομικής διαχείρισης του τέως  Δήμου Πυλαρέων   δηλώνονται τα εξής:

Εξ αρχής ζήτησα ,ζητάω και θα ζητάω την άμεση διαλεύκανση  της υπόθεσης αυτής και τον καταλογισμό ευθυνών στον ή στους υπαίτιους.

Η δημοτική αρχή έχει τεράστια ευθύνη, που δεν έχει μεριμνήσει για την άμεση διαλεύκανση,  αρκείται μόνο να αφήνει να διαρρέουν φήμες αβάσιμες, για εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων ,που το δίκαιο αποδοκιμάζει.

Όσο για μένα, η διαδρομή μου μέχρι σήμερα ήταν, είναι και θα είναι ξεκάθαρη. Ανοιχτή στον κόσμο, χωρίς ουδέποτε  να κρύψω κάτι από τους συμπολίτες μου, που χρόνια τώρα υπηρετώ και σέβομαι.

Μάρκος Κοτσιλίνης
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.