Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

To Λιμεναρχείο και η Παραλιακή

Αναδημοσιεύουμε από το KefaloniaPress την παρακάτω επιστολή - διαμαρτυρία καταστηματάρχη της περιοχής μας.


Τα 2 τελευταία χρόνια το Λιμεναρχείο βρήκε τρόπο να ενισχύει το ΔΝΤ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ στους κατέχοντες χώρο παραλίας στη ΣΑΜΗ όχι γιατί δεν τον πληρώνουν αλλά γιατί δεν πληρώνεται άμεσα με την έναρξη της σαιζόν.

'Ολα τα προηγούμενα χρόνια, πάνω από 25, με κοινή συμφωνία με Λιμενικό Ταμείο, μας εδίδετο η δυνατότητα να εξοφλούμε τμηματικά μέσα στη σαιζόν.

Τώρα που οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι ευχαριστούμε τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που τους κάνουν ακόμη δυσκολότερους γιατί έτσι  θα μας κάνουν να παραδώσουμε τα κλειδια των μαγαζιών  μας ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΑΜΗΣ


Ρουπάκι: ίσως είναι καιρός να ανοίξει μια γενικότερη συζήτηση για τον τουρισμό στην περιοχή μας που απλά ...δεν πάει. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και ίσως έχει τα δίκια του ο καταστηματάρχης αλλά το  μεγάλο πρόβλημα δεν είναι το ποσό του προστίμου. Οι δυσλειτουργίες και τα προβλήματα στην παραλιακή ζώνη είναι πολλές και πολλά. Περιμένουμε και τα σχόλιά σας αγαπητοί αναγνώστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.