Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Εκδήλωση στη Λευκάδα για την ΙΕΕΕ Day




Δελτίο Τύπου

Για τρίτη συνεχή χρονιά το IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers – Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών), ο μεγαλύτερος παγκόσμιος τεχνολογικός επαγγελματικός οργανισμός, γιορτάζει την IEEE Day με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση των μελών του το 1884, με σκοπό να μοιραστούν τις τεχνικές τους ιδέες.

Το IEEE Student Branch του Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων συμμετέχει και αυτό στον εορτασμό, διοργανώνοντας στη Λευκάδα τη δική του IEEE Day την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 5 μ.μ., στο χώρο του Τ.Ε.Ι (Φιλοσόφων και Τζεβελέκη, πλησίον ΚΤΕΛ). Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές, φίλους ή λάτρεις της τεχνολογίας, αλλά και σε επαγγελματίες τεχνολόγους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει: 
  1. Ενημέρωση για το τι είναι το IEEE
  2. Τι είναι το Student Branch
  3. Networking και ευκαιρίες μέσα από τη συμμετοχή σε ένα Student Branch.


Δεδομένου ότι είναι η πρώτη μας εκδήλωση μετά την εγκατάστασή μας, η δική μας IEEE Day θα προωθήσει το IEEE και θα χρησιμεύσει ως καμπάνια ευαισθητοποίησης για το Student Branch. Την εκδήλωση υποστηρίζουν ως καλεσμένοι ομιλητές οι κ.κ. Δρ. Α. Κακαρούντας και Στ. Δραγουμάνος, παρουσιάζοντάς μας εργασία τους σχετιζόμενη με την επαυξημένη πραγματικότητα, με τίτλο: «Η πορεία της λογικής: από το αρεστό στο ωφέλιμο»

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.