Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Ιθάκης ζητάνε να επιστρέψει η συνάδελφος στη θέση της

ΕΚΘΕΤΟΣ Ο «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ» ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ !!!!!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η πλειοψηφία των Δημοτικών υπαλλήλων  Δήμου Ιθάκης ζητάει από τον Δήμαρχο  Ιθάκης να ανακαλέσει έγγραφο του, με το οποίο υποβιβάζει την συνάδελφο τους Αμαλία Οικονόμου από προϊσταμένη των Οικονομικών –επειδή ενήργησε τα νόμιμα- σε τηλεφωνήτρια και της συμπαραστέκονται στην πρόσφατη δοκιμασία της. 

«Οι παρακάτω υπογράφοντες υπάλληλοι του Δήμου Ιθάκης δηλώνουμε υπεύθυνα δε κάθε αρμόδιο ότι: Πρωταρχικό μέλημα μας είναι η υποστήριξη κάθε προσπάθειας ανάπτυξης του νησιού μας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και διαφάνειας.

Προσωπικά ζητήματα αιρετών που κατά καιρούς προέκυψαν μας άφησαν αδιάφορους. Το ίδιο θα μας αφήσουν και οποτεδήποτε προκύψουν. Θα ανταποκριθούμε όμως αναλόγως, σε ζητήματα αρμοδίων υπηρεσιών στα πλαίσια της δημοσιοϋπαλληλικής μας υποχρέωσης.

Καταδικάζουμε ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς και ενέργειες εναντίον μας. Στηρίζουμε τη συνάδελφο μας Αμαλία Οικονόμου και της συμπαραστεκόμαστε στην πρόσφατη δοκιμασία της. 

Αναγνωρίζοντας την ακεραιότητα του χαρακτήρα της, το ήθος και τη υπηρεσιακή της συνέπεια, ζητάμε από το Δήμαρχο Ιθάκης να ανακαλέσει το απ αριθμ, 7885/5-10-2012 έγγραφο του, με το οποίο την υποβιβάζει από προϊσταμένη σε τηλεφωνήτρια. Αυτό άλλωστε επιβάλλει η λειτουργία της υπηρεσίας.                 

Ζητάμε από σας, να είσαστε αρωγοί στο δίκιο μας αλλά και επικριτές στο άδικο μας, έτσι ώστε η λειτουργία της υπηρεσίας να βελτιώνεται συνεχώς.

Τέλος σε καιρούς «δύσκολους» όπου προβάλλει η υποχρέωση επαναπροσδιορισμού των Αξιών, πρώτιστο καθήκον είναι η διατήρηση της ψυχραιμίας μας».

Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι
(Ακολουθούν υπογραφές)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.