Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Κ. Ευαγγελάτος - Έκθεση εικαστικών <Άνθρωποι – χρώμα + σίδερο> στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος


Οι αγώνες είναι τέχνη του λαού
και η τέχνη όπλο του.

Για έκτη χρονιά η Κίνηση εικαστικών καλλιτεχνών <Πέρα((σ)μα> μαζί με τα συνδικάτα της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος διοργανώνουν την έκθεση εικαστικών <Άνθρωποι – χρώμα + σίδερο> , μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

Στο Πέραμα, η τέχνη προσπαθεί να εμπνευστεί και να εμπνεύσει, να διαμορφώσει  συμπεριφορές, στάση και δράση.  Σε αυτή την αλληλεπίδραση καλλιτέχνες και εργαζόμενοι, συντονίζουν το βήμα τους.

    Δέκα ημέρες από  19 /10/2012 έως 28 / 10/2012 στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, ζωγράφοι, χαράκτες, γλύπτες, φωτογράφοι, μαζί με τη μουσική, το θέατρο, με κινηματογράφο, με καλλιτεχνικά εργαστήρια για τα παιδιά των εργαζομένων και των ανέργων δίνουν το δικό τους στίγμα αγωνιστικής ταξικής αλληλεγγύης.

    Τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών τεχνών και φωτογραφίας "ανθρωποι χρώμα + σίδερο 6" που πραγματοποιείται για 6η φορά στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος θα γίνουν στις 19 Οκτωβρίου 2012 από τις 7μ.μ.
    Η έκθεση, όπως κάθε φορά, θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν καλλιτεχνικές βραδιές, συζητήσεις και πρωινά δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.

    Στην μεγάλη αυτή  έκθεση συμμετέχει με τη σύνθεση του ΕΠΙΤΥΜΒΙΟ, ο ζωγράφος, θεωρητικός της σύγχρονης τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος.

    Είσοδος ελεύθερη.






    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.