Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Μ. Κοτσιλίνης - Εξωγήινοι…….. στον Μύρτο;



Αργοστόλι   25-9-2012
                                


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξωγήινοι…….. στον Μύρτο;

Δέκα τέσσαρες! – προς το παρόν - «συμβάσεις απ' ευθείας ανάθεσης εργασιών φύλαξης  παραλίας ΜΥΡΤΟΥ» αναρτήθηκαν στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»,  από το Δήμο, με χθεσινές και προχθεσινές ημερομηνίες.

Το συνολικό ποσόν ανέρχεται σε  19.215 ΕΥΡΩ, αφορά  δέκα τέσσερα άτομα  και η πληρωμή θα γίνεται με επαγγελματική δαπάνη - χωρίς τιμολόγιο - χωρίς ασφάλιση!

Σημειώνεται επίσης ότι τα ποσά  είναι τέτοια, ώστε δεν απαιτείται προληπτικός έλεγχος από τον επίτροπο του Ελ. Συνεδρίου.

Το προσωπικό αυτό είναι επιπλέον όσων  ατόμων εργάζονται στην παραλία με  οκτάμηνες, δίμηνες, ή όποιες άλλες συμβάσεις. Είναι επιπλέον του υπάρχοντος νυχτοφύλακα και ναυαγοσώστη.

Τις  εργασίες φύλαξης  που εκτελούν  τα άτομα αυτά γνωρίζουν μόνον οι εγκέφαλοι του Μεγάρου.

Υποθέτουμε ότι το «σιωπηλό μοντέλο  διακυβέρνησης»  φοβάται επιδρομή αλλοφύλων, τρομοκρατών, πειρατών, ή εξωγήινων  στην παραλία και γι αυτό φροντίζουν  να υπάρχουν επαρκείς δυνάμεις φύλαξης, ικανές να προστατεύσουν  τους ανθρώπους και την ανεκτίμητη περιουσία του Δήμου!

Είναι επίσης πιθανόν να έγινε «λάθος» και να είχαν υπ΄ όψιν τους άλλη δημοτική ενότητα, προκειμένου να  τακτοποιηθούν άλλες εκκρεμότητες, διότι όλα τα αναφερόμενα άτομα είναι δημότες άλλης περιοχής.

Βεβαίως, αν φορτώνεται ο Μύρτος με δαπάνες όπως αυτές, εύκολα  συμπεραίνει κανείς,  πως δεν είναι κερδοφόρος, οπότε  ανασύρονται οι λύσεις της ιδιωτικοποίησης.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για   συμβάσεις «μαϊμού»,  για καραμπινάτη αυθαιρεσία  και, κυρίως,  πρόκειται για   προσβολή της νοημοσύνης  όλων των Κεφαλλήνων.

Οφείλονται εξηγήσεις  πειστικές, αναλυτικές και, κυρίως, αληθινές! 

Από το γραφείο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.