Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Φθνιπωρινό φινάλε επιτυχίας στην Έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου


Με αποχαιρετιστήριο κοκτέιλ ο Κώστας Ευαγγελάτος γιόρτασε το τέλος της έκθεσης ζωγραφικής του στη Σύγχρονη Πινακοθήκη VIILA ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς. Πολλοί φιλότεχνοι, καλλιτέχνες και εκπαιδευτικοί έδωσαν το παρών σε αυτό το Φθινοπωρινό φινάλε επιτυχίας. 

Η έκθεση που από τις αρχές του Αυγούστου εντυπωσίασε δεκάδες Ελληνες και ξένους επισκέπτες και είχε σημαντική απήχηση, ολοκληρώθηκε με ευχαριστήρια ομιλία του καλλιτέχνη προς τους συνεργάτες του, το φιλότεχνο κοινό, τον εγχώριο και ξένο τύπο, που υποστηρίζει με ενθουσιασμό την ποιοτική θερινή του εικαστική παρουσία στο γενέθλιο τόπο του. 

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά νέα εικαστικά έργα του, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε γκαλερί της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του εξωτερικού την ερχόμενη χειμερινή σεζόν, ενώ κάποια θα συμπεριληφθούν σε εκδόσεις τέχνης.

Η όμορφη δροσερή βραδιά ολοκληρώθηκε με ευχές για καλή δημιουργική συνέχεια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΑΝΤΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΑΓΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

ΑΝΤΥ ΧΕΡΜΑΝ, ΤΙΤΙΚΑ ΦΑΡΑΚΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΣΕΡΡΑΣ- ΧΕΡΜΑΝ.
ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ 
Η ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΡΙΣΤΙΝ ΧΟΦΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΡΙΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.