Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλονιάς - Η κατάσταση στο Γηροκομείο Αργοστολίου στο Δ.Σ.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Αργοστόλι 31 Ιούλη 2012

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ.Ν. Ανουσάκη

ΘΕΜΑ: «ΟΡΙΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Κύριε Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζετε το Δημοτικό Γηροκομείο ως ΝΠΔΔ είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κεφαλονιάς και ελέγχεται η λειτουργία και τα πεπραγμένα του ΔΣ του από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ως εκ τούτου ως Λαϊκή Συσπείρωση και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις- που έχουν να κάνουν τόσο με την εύρυθμη λειτουργία του που αφορά την προστασία των ηλικιωμένων αλλά και των εργαζομένων σε αυτό-που είναι :


  1. Η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας του Γηροκομείου με την από 19.04.12 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του.
  2. Η εκχώρηση της παρακολούθησης της ακινήτου περιουσίας του Γηροκομείου σε ιδιώτες με την από 15.06.12 απόφαση της Εκτελεστικής του Επιτροπής
  3. Η σημαντική έλλειψη προσωπικού όπως φαίνεται και από 26.06.12 εξαιρετικά επείγουσα δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος του Προέδρου του για κάλυψη με μετάταξη 12 κενών θέσεων εργασίας.
  4. Η απόφαση του Προέδρου στις 02.07.12 και 
  5. Η επικύρωση της από το ΔΣ του Ιδρύματος για επιβολή ποινής σε εργαζόμενη επειδή διεκδίκησε τα εργασιακά της δικαιώματα. 

ΖΗΤΑΜΕ την ένταξη του ως θέμα συζήτησης: «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ» στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ του αμέσως προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου σε σειρά τέτοια που να συζητηθεί λόγω της σοβαρότητας του, με εισηγητή την Λαϊκή Συσπείρωση.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλονιάς

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Νίκος Γκισγκίνης
Σταύρος Γρηγορόπουλος
Γιάννης Κουρούκλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.