Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ερωτήματα για τη Σάμη

Από το Ionian Press.


Μετά την παραίτηση του Σπ. Κουνάδη από την αντι-δημαρχία Σάμης, ποιός ασκεί τα καθήκοντα του αντι-δημάρχου σ'αυτή την τοπική Ενότητα;

Ή μήπως περιμένουν ανάκληση της παραίτησης από τον Σπύρο; Και μέχρι να γίνει, η Σάμη πρέπει να περιμένει;

Και κάτι άλλο: Τι γίνεται με τους μισθούς όλων των εργαζομένων στα σπήλαια; Μέχρι πότε πρέπει να περιμένουν για να πληρωθούν;

Να περιμένουμε απαντήσεις από το Δήμο; Χλωμό μας φαίνεται, αφού, είναι γνωστή η.. ευαισθησία της Δημοτικής αρχής απέναντι στον έλεγχο που ασκείται από τα τοπικά ΜΜΕ.

Και όταν απαντούν, το κάνουν με κριτήρια "επιλεκτικά", απαντώντας σε εκείνους που θεωρούνται ως "αντιπολίτευση της.. Αυτού Μεγαλειότητας"!

Πηγή: http://www.ionianpress.gr/news/local-news/general/4075-2012-05-10-12-55-47

2 σχόλια:

  1. Στη Σαμη εχουμε πολλα ερωτηματα ειναι αληθεια.
    Μετα αυτο του αντιδημαρχου, ενα ακομα καυτο ερωτημα ειναι αν οι λαμπροι αστερες και επροσωποι της Σαμης στο δημοτικο συμβουλιο μπορουν να μιλησουν.
    Αληθεια μιλανε ?
    Δειτε τα δημοτικα συμβουλια και αν τους ακουσετε να μιλησουν, παιξτε ενα λοτο.
    Παντως τα χερακια τα κουνανε καθως τα σηκωνουν για να στηριξουν τον γνησιο πνευματικο ταγο του τοπου.
    Τι να πει κανεις ?
    Σαμη εισαι Νο1 στο νησι, και σου αξιζει περα για περα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Εθνικη με την παρουσια της θα βοηθουσε τα μεγιστα για την αναπτυξη και εξυπηρετηση μεγαλου τμηματος της ανατολικης Κεφαλονιας. Ακομη σε αρχικο σταδιο και με μερικη παρουσια 3 ημερων, με ΑΤΜ, με κτιριο και προσωπικο απο το Αργοστολι να γινει μια αρχη. Δεν θα μπορουσε ο Δημος Κεφαλονιας να κινηθει αρχικα προς αυτη τη κατευθηνση?
    Οι καιροι ειναι δυσκολοι και τραπεζες κλεινουν αλλα η περιοχη εχει αναγκη τραπεζα και η Εθνικη μιας και μεγαλη μεριδα των κατοικωνκαι εμπορων συναλασονται με αυτην θα ειναι μια οικονομικη τονοση. Θα μπορει να καλυπτει τις αναγκες Φισκαρδου μεχρι Πορου. Οι συνταξιουχοι να μην ταλαιπορουντε πηγαινοντας καθε λιγο στο Αργοστολι. Οι εμποροι, οι τουριστες, η κοινωνια και ο τοπος να εχουν μια τραπεζα που να προσφερει τις υπηρεσιες της. Να συνδραμη ουσιαστικα στα επιχειρηματικα δρωμενα και να σπασει με καινοτομους επεμβασεις τη μιζερια και τη στασιμοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.