Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ο Ιατρικός Σύλλογος στηρίζει και συμπαρίσταται στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Ν. Π. Δ. Δ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19-3-12

Ο Ιατρικός Σύλλογος είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχείς κινητοποιήσεις και επίσχεση εργασίας. Άκουσε τα προβλήματά και τα αιτήματά τους, που είναι τα παρακάτω

  • Εξαθλίωση μισθών
  • Κατάργηση 56 οργανικών θέσεων στο νοσοκομείο μας
  • Μακροχρόνια έλλειψη προσωπικού
  • Απλήρωτα δεδουλευμένα προσωπικού
  • Έλλειψη ιατρικών ειδικοτήτων [ΩΡΛ, οφθαλμιάτρου, δερματολόγου, αιματολόγου κτλ…]
  • Προβληματική συνταγογράφηση
  • Προβληματική μηχανοργάνωση

Ο Ιατρικός Σύλλογος στηρίζει και συμπαρίσταται στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Οι αγώνες των εργαζομένων δείχνουν την κατάσταση εξαθλίωσης στην οποία πέφτει το δημόσιο σύστημα υγείας.

Είμαστε αλληλέγγυοι με τους εργαζόμενους, αυτούς δηλαδή, που τόσα χρόνια παρ’ όλες τις ελλείψεις στηρίζουν το Νοσοκομείο μας και την δημόσια υγεία γενικά.

Κύριοι πολιτικοί του νησιού μας, ενεργείς και υποψήφιοι, καλείστε να λάβετε άμεσα θέση έμπρακτα και όχι πια με λόγια. Οι εργαζόμενοι δεν χρειάζονται επισκέψεις συμπαράστασης, αλλά έργα. Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα του προσωπικού! Να μην καταργηθούν οι οργανικές θέσεις! Να στελεχωθεί το νοσοκομείο μας!

Δεν πρέπει να διαλυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας στο νησί μας!

Ο Πρόεδρος
Πανταζής Πανταζόπουλος

Η Γραμματέας
Στάμω Θεοτοκάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.