Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλονιάς - Έκτακτη κατεπείγουσα σύγκληση του Δ.Σ. Κεφαλονιάς

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣ : κ. Νικ. Ανουσάκη, Πρόεδρο Δ.Σ
Κοινοποίηση: κ. Αλέξ. Παρίση Δήμαρχο
Επικεφαλής Παρατάξεων

Αργοστόλι 9 Φλεβάρη 2012

ΘΕΜΑ : « ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ»

κ. Πρόεδρε,

Εκπροσωπώντας τις δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς σας τονίζουμε ότι οι ώρες είναι κρίσιμες. Είναι η ώρα να ακουστούν μαζί με τους εργάτες, τους υπάλληλους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα και ο Δήμος Κεφαλονιάς, που τα μέτρα που συμφωνήθηκαν σήμερα και ψηφίζονται μεθαύριο δίνουν το τελειωτικό κτύπημα στους εργαζόμενους του αλλά και στις υπηρεσίες που προσφέρει στον λαό. Είναι συνέχεια της μείωσης κατά 60% της κρατικής χρηματοδότησης τα τελευταία τρία χρόνια και της εργασιακής εφεδρείας.

Σήμερα αποφάσισαν και θα εφαρμόσουν άμεσα από τις επόμενες μέρες την επιπλέον μείωση της χρηματοδότησης των Δήμων κατά 400 εκ. ευρώ, την κατάργηση οργανικών θέσεων, απολύσεις στους Δήμους, την νέα μείωση μισθών και συντάξεων κατά 22%, δηλαδή κόβουν επιπλέον τους τρεις μισθούς σε ετήσια βάση.

Πρέπει να ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που η συγκυβέρνηση του ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ σε συνεργασία με την τρόικα εξαπολύει, ενάντια στις εργατικές οικογένειες και στα πλατιά λαϊκά στρώματα για να τσακίσει ότι εργατικό δικαίωμα απέμεινε. Ρίχνουν τον λαό στα τάρταρα για τα κέρδη που πρέπει να διασφαλίσουν μια χούφτα κηφήνες που ζουν από τον ιδρώτα του λαού, καταργούν τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές που κατέκτησαν με αμέτρητες θυσίες και αίμα. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ.

Για αυτό σας καλούμε να καλέσετε ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012 ΕΚΤΑΚΤΟ Δημοτικό Συμβούλιο στις 19.30 το απόγευμα για να πάρει θέση το ΔΣ απέναντι σε αυτό τον εφιάλτη που δημιουργούνε. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποδείξετε άλλη μια φορά ότι είσαστε το μακρύ χέρι αυτής της κυβέρνησης.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 9-10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Νίκος Γκισγκίνης, Σταύρος Γρηγορόπουλος, Γιάννης Κουρούκλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.