Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

TEI Ιονίων Νήσων - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ


(Τ.Ε.Ι.) ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ



Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Την Τετάρτη 4 Ιανουάριου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο κτίριο της κεντρικής Διοίκησης στο Αργοστόλι, παρουσία του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Καθηγητή Ν. Μαραβέγια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και μίλησαν ο υφυπουργός Πέτρος Αλιβιζάτος, ο βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντι-περιφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, οι αντιδήμαρχοι Σ. Σαββαόγλου και Ε. Κεκάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης και ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕΚΙ Διονύσης Λυκούδης. Επίσης παραβρέθηκαν καθηγητές και εργαζόμενοι του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Καθηγητής Ν. Μαραβέγιας και αναφέρθηκε στο παρόν και το μέλλον του Ιδρύματος .Όλοι οι πολιτικοί και επαγγελματικοί εκπρόσωποι, τόνισαν ότι στηρίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες του Προέδρου και της Δ.Ε του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και κατέθεσαν σημαντικές προστάσεις για το μέλλον και την αναβάθμισή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Καθηγητής Ν. Μαραβέγιας ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και σημειώνει ότι με την συνεργασία την υποστήριξη και τις προτάσεις όλων των θεσμικών οργάνων και φορέων του Νομού μπορεί να επιτευχθεί η περαιτέρω ανάπτυξη του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.