Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Σύλλογος Φίλων του Πυργιού: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και Αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου των απανταχού Φίλων του Πυργιού Κεφαλλονιάς "Ο Αίνος" καλεί τα μέλη του και όσους θέλουν να μπουν στην παρέα του στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, στις 11.30 το πρωί στο Ξενοδοχείο Electra Palace (Ν. Νικοδήμου 18-20 Πλάκα, Αθήνα)

Την ίδια μέρα θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Όποιος ενδιαφέρεται να βρίσκεται στην παρέα μας την ημέρα αυτή θα παρακαλούσαμε να μας απαντήσει στο email του Συλλόγου (τον αριθμό των ατόμων) για την καλύτερη οργάνωση της Εκδήλωσης μέχρι τις 30 / 01 / 2012 .

Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται να βάλει υποψηφιότητα, μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ή να στείλει email με τα στοιχεία του μέχρι τις 30 / 01 / 2012 .

Σας ευχαριστούμε
Το Δ.Σ. του Συλλόγου "Ο Αίνος"

Σύνδεσμος στο Facebook: http://www.facebook.com/events/271841002882962/?notif_t=event_invite
Profile του Συλλόγου στο Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002048702965

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.