Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΕΠΣΚΙ - Στο Ορφανοτροφείο "ΣΩΤΗΡ"


Αργοστόλι 19 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την ΕΠΣΚΙ ανακοινώνονται τα εξής:

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 οι εκπρόσωποι των διοργανωτών του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στις 28/12/2011 στο ΕΑΚ/ΕΠΣΚΙ για φιλανθρωπικό σκοπό, κ.κ. Φωκάς Διονύσιος για την ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ, για την ΕΝΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ κ. Γόντικας Νικόλαος, και για τον Αθλητικό Όμιλο ΦΩΚΑΤΩΝ ο Πρόεδρος κ. Φωκάς Νικόλαος, επισκέφθηκαν το Ορφανοτροφείο ¨ΣΩΤΗΡ¨, παρόντος του Προέδρου της Ε.ΠΣ.Κ.Ι, υπό την αιγίδα της οποίας διεξήχθη ο αγώνας, και πρόσφεραν το ποσό των χιλίων τετρακόσιων (1.400) ευρώ για τα παιδιά του ιδρύματος, ποσό που εισπράχθηκε από τον αγώνα.

Η φωτογραφία είναι από την επίδοση του ποσού στην διεύθυνση του ορφανοτροφείου. Η αντιπροσωπεία μετά από ευγενική πρόσκληση του Δ.Σ. του ιδρύματος παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας και μάλιστα το φλουρί (κόσμημα) έπεσε στον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, ο οποίος το παρέδωσε ευγενώς στην Πρόεδρο του Δ.Σ., ώστε να δοθεί στην μαθήτρια που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα μαθήματα της φετινή σχολικής χρονιάς.
Η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. επιθυμεί να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του αγώνα και τους παρακάτω που ενίσχυσαν την φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια, συγκεντρώνοντας το χρηματικό ποσό.

  1. Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλληνίας – Ιθάκης.
  2. Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλληνίας – Ιθάκης.
  3. Ένωση Πυροσβεστών Κεφαλληνίας
  4. Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κεφαλληνίας – Ιθάκης

Και τα Σωματεία :

  1. Α.Ε.Κ
  2. Α.Ο.Κ.Ι
  3. Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
  4. Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
  5. Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ και
  6. Α.Σ. ΟΜΑΛΑ

Η Επιτροπή Διοργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.