Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

TEI Ιονίων Νήσων - Eπίσκεψη στο Μουσείο της Ελιάς και στο Πολύκεντρο Πυλάρου

Αργοστόλι 15/12/2011

Eπίσκεψη στο Μουσείο της Ελιάς και στο Πολύκεντρο Πυλάρου

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητριών του μαθήματος της Πολιτισμικής Διαχείρισης ΙΙ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Μουσείο της Ελιάς και στο Πολύκεντρο Πυλάρου. Οι επισκέψεις αυτές αποτελούν μέρος της προσπάθειας να έρθουν οι σπουδαστές σε επαφή με πραγματικούς φορείς και ιδρύματα πολιτισμού, όπως και με τους ανθρώπους που τα διαχειρίζονται καθημερινά. Για την οργάνωση της ενδιαφέρουσας και εκπαιδευτικά αποδοτικής ημέρας η διδάσκουσα του μαθήματος Δρ. Ιωάννα Φαρακλού, επιστημονική συνεργάτης του Τμήματός μας, συνεργάστηκε με την ΚΕΔΗΚΕ του Δήμου Κεφαλλονιάς, της οποίας ευγενική χορηγία ήταν τόσο το λεωφορείο του Δήμου που μετέφερε την ομάδα, όσο και οι ξεναγήσεις από ανθρώπους ικανούς να απαντήσουν σε ερωτήσεις, απορίες κλπ. των φοιτητών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, κκ. Άγγελο Κωνσταντάκη και Γεώργιο Κατσιβέλη, για το ενδιαφέρον για το ΤΕΙ και τη χορηγία του λεωφορείου, τον κ. Λάμπρο Τζάννη, μηχανικό, που ξενάγησε την ομάδα στο Πολύκεντρο, καθώς και την κυρία Τούλα Μουστάκη, συγγραφέα, που ανέλαβε το έργο της ξενάγησης στο Μουσείο της Ελιάς. Είναι κοινή ελπίδα και προσδοκία όλων μας το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Κεφαλλονιάς να συνεργαστούν σε πολλές ακόμα εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις στο μέλλον.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

Δρ. Αγησίλαος Κονιδάρης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.