Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

A.O. Σάμης - Αγώνας μεταξύ Φίλων!

Νά ΄μαστε και πάλι εδώ, 364 μέρες μετά το ανεπανάληπτα επιτυχές γεγονός, πανέτοιμοι να ζήσουμε για άλλη μια φορά στιγμές άπειρου ποδοσφαιρικού κάλλους!!!!

Μετά την περσινή ήττα από τον Κώστα Βιτωράτο - Κόκκορα και τους φίλους του, ο Βαγγέλης Μιχαλάτος - Τσάγκος θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του κλίμα και να πάρει την "εκδίκησή" του στο αναμενόμενα κατάμεστο στάδιο του Καραβομύλου!!!

Τις δύο ομάδες θα απαρτίζουν, όπως και στην προηγούμενη αναμέτρηση, θρυλικές μορφές του Κεφαλονίτικου Ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές από τη νέα γενιά αλλά και guest stars της περιοχής.

Το γλέντι θα ξεκινήσει από νωρίς με DJ, μουσική αλλά και ψητούς μεζέδες για όσους θα παρευρεθούν στη μικρή μας γιορτή! Και βέβαια και πάλι όσα χρήματα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους να γιορτάσουμε μαζί, να γελάσουμε και να ενισχύσουμε αυτή την όμορφη προσπάθεια.


3 σχόλια:

  1. Τον κοκκορα μας βαλαμε
    αποψε στο σουβλι

    γιατι την κοτα τσιμπησε
    εψες μεσ' την αυλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι αμά η κότα ήθελε
    τον κόκορα να βρει


    και τόμου της το είπανε
    πήε να κουρλαθεί


    κι εμείς τ' αυγά της φάγαμε
    που 'καμε ψες πρωί


    τον κόκορα ξεράσαμε
    που' χαμε στο σουβλί.


    ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι η κότα τον εγύρευε
    κι έκανε την κουρλή

    Κι εμείς τον κουκαλήσαμε
    τι νόστιμος! αλλά

    η κότα εκδικήθηκε
    γεννώντας μας αυγά

    που μόλις τα εφάαμε
    χεστήκαμε καλά...

    ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.