Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΝΟ Αργοστολίου - Δελτίο Τύπου


Αργοστόλι 03/11/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, χθές Τετάρτη και ώρα 15:00μ.μ. αντιμετώπισε την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2012.

Ο αγώνας υπήρξε συναρπαστικός με αγωνία μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Τόσο η ομάδα του Φαλήρου όσο και η δική μας αντιμετωπίστηκαν με ισχυρή άμυνα και ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι, κάτι το οποίο δεν το περιμέναμε. Αυτό βέβαια οφείλεται σε δύο στοιχεία:

  1. Και οι δυο ομάδες όπως κι εμείς οι παράγοντες δεν περιμέναμε αυτό το μεγάλο αριθμό θεατών που κατέκλυσαν τις κερκίδες του Κολυμβητηρίου, οι οποίοι σόκαραν στην κυριολεξία τους παίκτες. Οι μεν αντίπαλοι πήραν δυνάμεις για να νικήσουν τον όγδοο παίκτη, η δε ομάδα μας βρισκόμενοι μπροστά στις μεγάλες ευθύνες της, σοκαρίστηκαν. 
  2. Ο καταπληκτικός παίκτης της αντίπαλης ομάδας , ο Κινέζος LIJUIN, του οποίου το ύψος αναλογεί σε μπασκετμπολίστα , κατέπληξε και κράτησε την ομάδα του σε επίπεδο ντέρμπι. Προσπάθησαν μερικοί παίκτες μας να τον αντιμετωπίσουν. Ο μόνος τελικά που κατάφερε να τον δαμάσει και συγκρατώντας ώσπου να έρθει η νίκη ήταν ο αρχηγός της ομάδας μας Γιώργος Κατσιγιάννης. Γι' αυτό τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε να συνεχίσει την άνοδό του στο άθλημα.

Η διαιτησία ήταν αρκετά καλή και στο τέλος του αγώνα δημιουργήθηκαν ορισμένοι εκνευρισμοί, ένα σύνηθες φαινόμενο στις ομαδικές αθλητικές διοργανώσεις αλλά και σύνηθες γεγονός στους ηττημένους.

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας κ. Κρητικό Δημήτρη και σε όλα τα παιδιά της ομάδα μας , οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μια φορά την έδρα μας αήττητη. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε αυτούς τους υπέροχους θεατές οι οποίοι κατέκλυσαν το Κολυμβητήριο, δίνοντας ένα ρυθμό που αντισοιχεί σε Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στο Κολυμβητήριο, οι οποίοι ήταν παρόντες και πρόσφεραν ό,τι τους ζητήθει.

Η ομάδα μας αναχωρεί το Σάββατο 05/11/2011 το πρωί αεροπορικώς για τα Χανιά αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα. Της ευχόμαστε δύναμη, ημεμία και ότι καλύτερο μπορεί να κάνει.

Με την ευκαιρία του παρόντος, παρακαλούμε τη Δημοτική Αρχή , ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ διότι όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι μόνο η υδατοσφαίριση που τιμά τον τόπο μας, είναι οι πρωταθλητές μας στην κολύμβηση , οι πρωταθλητές μας και παγκόσμιοι πρωταθλητές μας στην τεχνική κολύμβηση. Εξάλλου τα νέα στοιχεία που περιήλθαν στην αντίληχη μας με βεβαιότητα δια εγγράφων, αποδεικνύουν ότι ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ για τα κολυμβητήρια. Τέλος, αρχίσαμε να κάνουμε χρήση του ισοθερμικού τάπητα και όλα αυτά θα μειώσουν το κόστος.

Ελπίζουμε στην προοδευτική πορεία του Δημάρχου μας , να το συλλάβει και να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία των ομάδων στην 5η αγωνιστική:




ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.