Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΝΟΑ - Δελτίο Τύπου


Αργοστόλι 21/11/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χίος: η ομάδα των εφοπλιστών, η ομάδα των 800.000,00€, η ομάδα της μαστίχας!

Ο σύλλογος με την μακροχρόνια πορεία, πίστεψε ότι θα έρθει στην Κεφαλονιά να πιεί φραπέ, να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, η οποία για πρώτη φορά βρίσκεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία και με προϋπολογισμό τις διαφημιστικές πινακίδες που βλέπουμε στο Κολυμβητήριο.

Όμως η Επιτροπή Υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας , μαζί με τη Διοίκηση και με τα χρόνια εμπειρίας από την Γ' Εθνική μέχρι την Α1, επιστράτευσε όλες αυτές τις γνώσεις , όπως έχουμε προαναφέρει , πήραμε αθλητές οι οποίοι πάνω απ' όλα διέπονται από πάθος, ψυχή και σεβασμό για το σκοπό που υπηρετούν και έφερε το αποτέλεσμα 9-10.

Αυτό ακριβώς, συνέβη το Σάββατο , 19/11/2011 στις 18:00 μ.μ. στο κολυμβητήριο μας, που λίγο έλειψε να γλεντήσουμε μια δεύτερη νίκη, όπως και με τον Πανιώνιο, που αποτελούν ομάδες οι οποίες διεκδικούν τον τίτλο.

Δεν καταλογίζουμε καμμία ευθύνη στην ομάδα μας. Εμείς, τους ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας πρόσφεραν, για την ιστορία που έγραψαν και στο μέλλον οποιαδήποτε Χίος θα έρχεται πιο σοβαρή στο χώρο αυτό.

Το παρόν δελτίο τύπου δεν αποτελεί εξιστόρηση διεξαγωγής του αγώνα, διότι τα διαβάσατε με πολλές λεπτομέρειες σε διάφορα αθλητικά portal. Εμείς, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι: η Κεφαλονιά μας έζησε ανεπανάληπτες στιγμές , στιγμές που χαράκτηκαν στην ιστορία και παίρνουμε ένα δίδαγμα:


Ήρθε η ώρα να εμφανιστούν και οι Κεφαλονίτες εφοπλιστές

Δεν είναι μόνο η Χίος νησί των εφοπλιστών και Ναυτικών, είναι και η Κεφαλονιά μας, με σημαντικούς , καταξιωμένους ναυτικούς οίκους, οι οποίοι είματε βέβαιοι, ότι μπορούν να βοηθήσουν , όπως βοήθησαν κατά το παρελθόν οι πρόγονοί τους, γιατί πράγματι, μπορούν. Είναι ο μόνος κλάδος, που η παγκόσμια οικονομία δεν τους πείραξε, πόσο μάλλον η Ελληνική οικονομική καταστροφή.

Δεν μπορούμε όμως να απορρίψουμε ότι κατά τα προηγούμενα έτη, μερικοί εφοπλιστές όπως Βεργωτής, Γιαννουλάτος βοήθησαν κατά κάποιο τρόπο τον αθλητισμό και πολιτισμό του τόπου μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η πράξη τους αυτή θα αναγνωριστεί από την κοινωνία. Από την κοινωνία η οποία αρχίζει να συσσωρεύεται αγώνα με αγώνα στις κερκίδες του Κολυμβητηρίου. Αυτός, ο υπέροχος κόσμος στη γενική έκφρασή του , φαίνεται ότι επιζητούσε επιτέλους, να ακουστεί η Κεφαλονιά εκτός Κεφαλονιάς ως τόπος δημιουργίας, ως τόπος παραγωγικότητας, ώς τόπος παραγωγής εξυπνάδας.

Κάπου, είχαμε πέσει πολύ χαμηλά και δε μας υπολόγιζαν ούτε υπουργοί, ούτε βουλευτές. Ήρθε ο χρόνος, όπου την οικονομική κατάσταση του τόπου μας και την επιβίωση επομένως του πολιτισμού και αθλητισμού μας, θα πρέπει να αναλάβουν οι έχοντες και κατέχοντες και εννοούμε αυτούς που έχουν την οικονομική ευχέρεια και αυτούς που κατέχουν θέσεις.

Εάν πραγματικά θέλουμε να κρατήσουμε τον πολιτισμό του τόπου μας, εμείς σα Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου , γυρίζουμε στα ιστορικά αρχεία μας και διαβάζουμε ότι, την εποχή που η Ελλάδα και η Κεφαλονιά επομένως, άδειαζε κυριολεκτικά από κόσμο λόγω της φτώχειας και της ανέχειας που μάστιζε τον τόπο μας, οι έχοντες και οι κατέχοντες είχαν κυριολεκτικά αγκαλιάσει τη διάσωση του πολιτισμού μας, βλέπε Βεργωτής : ίδρυση Ν.Ο.Α., χρηματοδότηση Φιλαρμονικής Σχολής, Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων και οι Δημάρχοι, οι οποίοι είχαν ένα Αργοστόλι με ικανοποιητικές υποδομές για την εποχή εκείνη.

Όλοι μαζί λοιπόν, να βοηθήσουμε το οποιοδήποτε δημιουργικό έργο που συμβαίνει στον τόπο μας.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας, υγεία να να συνεχίσουν το δημιουργικό τους έργο και τελειώνοντας, ευχαριστούμε όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο, μέσα σ' αυτούς και πολιτικά άτομα, που παρευρέθησαν, στήριξαν, συμπαραστάθηκαν , χειροκρότησαν και έζησαν την αγωνία αυτού του ντέρμπι.

Η 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος συνεχίζεται με το Ν.Ο.Α. να συναντά το Ν.Ο.ΠΑΤΡΩΝ, το Σάββατο 26/11/2011 και ώρα 19:00μ.μ. στο κολυμβητήριο “ΠΕΠΑΝΟΣ” στην Πάτρα.

Σας περιμένουμε.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.