Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων - Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Χρυσόστομο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
(Τ.Ε.Ι.) ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 56, 11742 ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο : 2109250285
e-mail :gramde@teiion.gr
FAX :2109250290



Βαθμός Ασφαλείας:
Ημερομηνία 23-09-2011
Αριθ. Πρωτ.: 3136
Βαθμός Προτεραιότητας:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Δ.Ε ΤΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ

Σεβασμιότατε,

Είναι γνωστή η μακρόχρονη προσφορά Σας προς τη νεολαία, τόσο σε τοπικό, όσο και εθνικό επίπεδο. Ειδικότερα, το Ίδρυμά μας έχει δεχθεί την πολύτιμη και ουσιαστική αρωγή εκ μέρους σας, σε δύσκολους καιρούς, ώστε να νιώθουμε την υποχρέωση να ενισχύσουμε και να συνεχίσουμε τη προσπάθεια Σας για την αναβάθμιση της ανώτατης τεχνολογικής εκπαίδευσης στα νησιά μας.

Κρατώντας ως παρακαταθήκη την πολύτιμη και θερμή συμπαράστασή Σας, εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας και Σας υποσχόμαστε ότι και με την δική Σας συμβολή, θα αγωνισθούμε για την ανάδειξη του νησιού της Ζακύνθου σε πόλο επιστημονικού, οικονομικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε πάντοτε να αποτελείτε άξιο σύμμαχο στο έργο που έχουμε αναλάβει για την εκπαίδευση των φοιτητών μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Εκ μέρους όλων των μελών της Δ.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.