Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ιδού η Ρόδος!

Αναδημοσιεύουμε από το "newsit.gr" μια ...ενδιαφέρουσα αναφορά για τον Τουρισμό της Ρόδου. Έτσι, για ...τσίγκλισμα!

Ρεκόρ κάθε εποχής αναμένεται να καταγράψει φέτος η τουριστική κίνηση στο νησί της Ρόδου, ενώ αντίστοιχα καλά αποτελέσματα καταγράφονται σχεδόν σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των τουριστικών παραγόντων του νησιού, οι αφίξεις τουριστών στο νησί της Ρόδου αναμένεται ότι θα ξεπεράσουν τα 2.500.000, γεγονός που θα αποτελέσει την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του ροδιακού τουρισμού.

Με βάση τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, στο 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου οι αφίξεις τουριστών ήταν αυξημένες κατά 20,87% σε σύγκριση με πέρσι, γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις που υπάρχουν.

Όπως προέκυψε από την επεξεργασία των στοιχείων στο νησί ήρθαν με πτήσεις 1.605.961 άτομα, έναντι 1.328.695 ατόμων το 2010.

Τα σκήπτρα κρατούν οι Άγγλοι, και ακολουθούν Γερμανοί και Ιταλοί ενώ στην τέταρτη θέση ανέβηκαν και διατηρούνται οι Ρώσοι. Όλες ανεξαιρέτως οι αγορές και κυρίως οι παραδοσιακές εμφανίζουν αύξηση εκτός από την αγορά της Αυστρίας, η οποία φέτος ακολούθησε πτωτική πορεία.

Πηγή: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=99830&catid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.