Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.


ΕΝΩΣΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 - Τ.Κ. 28100 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΤΗΛ            26710 – 23568         FAX: 26710 - 24688    E-MAILinfo@ epski.gr
Δικτυακός τόπος: www.epski.gr


Αρ. Πρ. 565 Φ. 4
Αργοστόλιον 15 Σεπτεμβρίου 2011

Προς
Σωματεία Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Με ημερομηνία 6-9-2011 με αριθμό πρωτοκόλλου 9222/8619 εξεδόθη απόφαση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου και συγκεκριμένα από το Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κέρκυρας, περί Τροποποίησης Συγκρότησης Επιτροπής Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων Νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Εμείς σήμερα το πληροφορηθήκαμε ψάχνοντας συνεχώς και ενοχλώντας. Τελικά ξύπνησε το θηρίο της γραφειοκρατίας και δεν έχει καμία σημασία το ποιος το ξύπνησε και αν δεν το ξύπνησαν εκείνοι που είχαν υποχρέωση, σημασία έχει ότι υπάρχει πια μια επιτροπή που θα ελέγξει τα γήπεδα και υπάρχει και μια υποχρέωση νομίζουμε όλων εκείνων των φορέων που έχουν στην ιδιοκτησία τους αθλητικούς χώρους να καταστήσουν κατάλληλους και αδειοδοτημένους ΟΛΟΥΣ τους αθλητικούς χώρους των νησιών μας. Δικαιολογία καμία δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρχει, γιατί τότε θα καταλογιστούν και οι ευθύνες. Καλούμε όλες τους εμπλεκομένους να προχωρήσουν τάχιστα σε εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Κάθε καθυστέρηση είναι εγκληματική και κάθε δικαιολογία είναι απαράδεκτη.

Ευχαριστούμε από την πλευρά μας όσους συνέβαλαν στο να πάρει μπροστά η κρατική μηχανή μετά από τόσους μήνες ταλαιπωρίας, αλλά και θα θυμόμαστε όλους εκείνους που παραπλανητικά φρόντιζαν να μας παραπέμπουν σε μη αρμοδίους μόνο για να βγάλουν την ευθύνη από πάνω τους.

Στόχος μας είναι τα ποδοσφαιρικά γήπεδα να γίνουν χώροι άθλησης και ψυχαγωγίας με ασφάλεια και με φροντίδα και όχι μόνον τόποι συναυλιών, πανηγυριών και παρέλασης …γραβατών. Σας παρακαλούμε από την πλευρά σας να προσφέρετε κάθε δυνατή εξυπηρέτηση στην Επιτροπή που θα ελέγξει τα γήπεδα στα οποία αγωνίζεσθε και σας παρακαλώ να έχουμε στενή συνεργασία για το θέμα.

Με εκτίμηση

Δείτε την απόφαση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.