Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου - Δελτίο Τύπου



Αργοστόλι 08/08/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ












Με μεγάλη μας χαρά και υπερηφάνεια βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, κλείνοντας τις υποχρεώσεις του για τη φετινή χρονιά, εκτός των Πανελληνίων Μεταλλίων που αποκόμισαν τα αδέλφια Καραντώνη και η Τσίκλη Αναστασία, συμμετείχαμε με την αθλήτριά μας Τσίκλη Αναστασία στην Εθνική Ελλάδας, η οποία μετά από μεγάλη προσπάθεια , το κατάφερε, πιάνοντας τα όρια για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία από 30/07 έως 03/08/2011.


Όπως αντιλαμβάνεστε ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, παρ' όλα αυτά κατάφερε με τη μεγάλη πείρα που έχει να διακριθεί, όπως και στο παρελθόν είχε διακριθεί σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Έτσι κατέκτησε την

  • 6η θέση στις 20 αθλήτριες στα 800μ. Υποβρύχιο με χρόνο 6,59,32
  • 6η θέση στις 25 αθλήτριες στα 4Χ100μ. Επιφάνειας με χρόνο 2,48,82
  • 10η θέση στις 20 αθλήτριες στα 400μ. Υποβρύχιο με χρόνο 3,21,52

Υπ' όψη σας ότι οι οκτώ πρώτες αθλήτριες κατατάσσονται στο Μεγάλο Τελικό.


Της ευχόμαστε ότι καλύτερο για την καινούρια χρονιά και με την ευκαιρία ευχόμαστε τα ίδια και στα καινούρια παιδιά- αθλητές του Ομίλου μας , οι οποίοι κι αυτοί βαδίζουν στον ίδιο δρόμο με την αθλήτρια μας Τσίκλη Αναστασία.


Υπενθυμίζουμε όμως, ότι όλα αυτά οφείλονται στη λειτουργία του Κολυμβητήριου και όπως ψυθιρίζεται ίσως δε λειτουργήσει τους χειμερινούς μήνες . Αυτό είνοι ό, τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στα παιδιά του τόπου μας , στα παιδιά της Κεφαλονιάς μας. Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν έχουμε πετρέλαιο, διότι τα χρήματα τα οποία ξοδεύονταν για το κολυμβήτηριο , τα διέθετε μόνο ο Δήμος Αργοστολίου, ενώ τώρα ονομάζεται Δήμος Κεφαλλονιάς και το Κολυμβητήριο είναι όλης της Κεφαλλονιάς.


Εάν λοιπόν, από τις πρώην Δημοτικές Ενότητες Σάμης – Ελειού Πρόννων – Παλικής – Ερίσου – Πυλαρέων – Αργοστολίου αντλήσουμε (που κατά το παρελθόν δεν συνέβαλαν σε τίποτε , ενώ το έκαναν χρήση) το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000€) από τις θερινές επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, μαζεύονται εκατόν είκοσι χιλιάδες (120.000€) ευρώ. 


Όταν όλα τα λειτουργικά έξοδα του κολυμβητηρίου για πέντε μήνες είναι εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ. Τα υπόλοιπα ανατριχιαστικά ποσό που ακούγονται ανήκουν στα λεγόμενα 
του παρελθόντος.


Αφήστε μας λοιπόν να το λειτουργήσουμε και να εισακουστούν επιτέλους οι προτάσεις μας οι οποίες αποβλέπουν στη σωστή οικονομική διαχείρηση και καλή λειτουργία του κολυμβητηρίου.


Πιστεύουμε ότι με τη δύναμη και την ισχυρή προσωπικότητηα που διαθέτει ο Δήμαρχός μας αλλά και την αγάπη του για τον τόπο μας , θα υιοθετήσει τις προτάσεις μας και θα δώσει ξανά το χαμόγελο στα παιδιά που κι αυτά με τη σειρά τους μας δίνουνε την αισιοδοξία για το μέλλον. 


Πάνω απ' όλα θα πρέπει να σεβαστούμε τον αγώνα της Επιτροπής Υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας και τους κ. Κοσμάτο Γ. , κ. Πανταζάτο Ά., κ. Τραυλό Α., για την άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική Κατηγορία όπου η επιβράβευσή τους θα είναι να λειτουργήσει και να συμπεριληφθεί το κολυμβητήριο μας στα σαλόνια της Α1 εθνικής φιλοξενώντας ομάδες με χρόνια παρουσία στην Α1 και με αθλητές στις Εθνικές Ομάδες. 


Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ποτέ, ότι μία τέτοια μοναδική ευκαιρία για να προβληθεί η Κεφαλονιά μας με έναν άλλο τρόπο κι εμείς να μην το συμμεριζόμαστε, να μην το χρησιμοποιήσουμε ως Δούρειο Ίππο για να μπούμε στα Υπουργεία και να ζητήσουμε οικονομική ενίσχυση για τη λειτουργία του. Είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν, διότι στην ουσία τα τελευταία χρόνια δεν έχουν προσφέρει τίποτε για τον αθλητισμό του τόπου μας.


Αν δεν υπήρχαμε εμείς οι παράγοντες θα ήταν απλός αθλητισμός και τίποτε άλλο.


ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.