Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (ΚΕΔΗΚΕ) - Διετές πρόγραμμα δράσης

Σταχυολογώντας στα πρακτικά της Συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλλονιάς (26 Ιουλίου) (στο Kefaloniaphotonews) δημοσιεύουμε τον προγραμματισμό δράσης για τον πολιτισμό που αφορά την περιοχή μας.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Απόσπασμα από το πρακτικό με αριθ. 2/2011 του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλλονιάς (ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ.).

Αριθ. Απόφασης 18/2011 Περίληψη: «Κατάρτιση και έγκριση Διετούς Προγράμματος δράσης 2011 – 2012 της ΚΕΔΗΚΕ και σχεδίου σύμβασης χρηματοδότησης με το Δήμο Κεφαλλονιάς».

Στο Αργοστόλι και στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» στην αίθουσα των συνεδριάσεων , σήμερα την 26η μηνός Ιουλίου του έτους 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μμ, ήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλλονιάς, μετά την από 22-07-2011 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου, που επιδόθηκε σε όλα τα μέλη και αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο έντεκα (11) μελών
ευρέθησαν παρόντα 10 ήτοι :

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

  1. Κωνσταντάκης Άγγελος 
  2. Θεοφιλάτος Ευάγγελος
  3. Ρουχωτάς Βίκτωρας
  4. Κουνάδη Μαρία-Αικατερίνη
  5. Μποζά Κλημεντίνη
  6. Γεωργάτου Μαγδαληνή
  7. Γρηγοράτου Πολυξένη
  8. Προβολισιάνος Δημήτριος
  9. Κατσιβέλης Γεώργιος
  10. Λεγάτος Θεόδωρος
ΑΠΟΝΤΕΣ
  1. Αποστολάτος Γεώργιος
Το Δ.Σ μετά από διαλογική συζήτηση  αποφασίζει κατά πλειοψηφία 

Εγκρίνει το κάτωθι Διετές πρόγραμμα δράσης 2011-2012 της Kοινωφελούς Eπιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς καθώς και το σχέδιο της σύμβασης χρηματοδότησης που θα υπογραφεί με τον Δήμο Κεφαλλονιάς και εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεφαλλονιάς, όπως εγκρίνει τα
ανωτέρω: 
2. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

2.1 ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ

2.1.3. Φιλαρμονική Δημοτικής Ενότητας Σάμης

  • Μαθητολόγιο: 55
  • Δωρεάν εκπαίδευση
  • Πρόβες τακτικότητα: 2 φορές την εβδομάδα Χ 3 ώρες
  • 1 Μουσικός – μαέστρος


2.7. ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
2.7.2. Χορευτικό Τμήμα Σάμης

  • Μαθητολόγιο: 35
  • Δωρεάν μαθήματα
  • Τακτικότητα 1 έως 2 φορές την εβδομάδα Χ 2 ώρες
  • Προσαρμογή - ευελιξία της τακτικότητας ανάλογα με τη ζήτηση.
  • Διάρκεια μαθημάτων: 10 μήνες


2.9. ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
2.9.3. Τμήματα παιδικού εργαστηρίου και ενηλίκων Σάμης

  • Μαθητολόγιο: 50 άτομα
  • Δωρεάν μαθήματα
  • ΑΔΑ: 4ΑΣ3ΟΚ6Κ-ΓΧΤΤακτικότητα: 2 φορές την εβδομάδα Χ 4 ώρες
  • Διάρκεια μαθημάτων: 12 μήνες
  • Δημόσιες Παραστάσεις Τμημάτων: Εκτιμώμενος αριθμός 8 ετησίως
  • Κατανομή παραστάσεων χωρικά, σε όλες τις δημοτικές ενότητες και όπου
  • υπάρχουν οι σχετικές υποδομές.


2.10. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ κατά περίοδο
2.10.2. ΑΠΟΚΡΙΕΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Δημοτική Ενότητα Σάμης
Διοργάνωση εορτασμού Καθαράς Δευτέρας στην πλατεία Σάμης με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων, προσφορά σαρακοστιανών εδεσμάτων, μουσική, αποκριάτικα δρώμενα.

2.10.3. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ
Διοργάνωση εκθέσεων λουλουδιών, διαγωνισμοί κατασκευής στεφάνων, χορευτικά και μουσικά δρώμενα σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

2.10.4. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημοτική Ενότητα Σάμης
Συνδιοργάνωση «Εορτίων» Σάμης (καθιερωμένος πολιτιστικός θέσμός επί 18 συναπτά έτη) με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Περιλαμβάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις, αφιερώματα σε τοπικούς καλλιτέχνες, μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, καλλιτεχνικές εκθέσεις, συναυλίες κλπ.

Δείτε το πρόγραμμα δράσης της ΚΕΔΗΚΕ από το Kefaloniaphotonews: http://kefaloniaphotonews.gr/downloads/pdf/%CE%9A%CE%95%CE%94%CE%97%CE%9A%CE%95.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.