Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Άνοιξε η καντίνα στην Αντίσαμο

Αναδημοσιεύουμε από το e-kefalonia.net.

Άνοιξε από την επόμενη μέρα της δημοσίευσης του ηλεκτρονικού μηνύματος που λάβαμε η καντίνα στην παραλία της Αντισάμου. Προφανώς, με συντονισμένες ενέργειες του δημάρχου Αλέκου Παρίση.

Όπως ενημερωθήκαμε, η καντίνα νοικιάστηκε από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, από τον Καραβόμυλο, το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακρύτερα έναντι του ποσού των 12 χιλιάδων ευρώ.

Προφανώς, και κλειστή να παρέμενε η καντίνα θα ήταν το ένα και το αυτό…

Πηγή: http://www.e-kefalonia.net/?p=10668

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους, άνοιξε η καντίνα και σωθήκαμε!! Κι αν άνοιξε με συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου, μπράβο του! Προφανώς ύστερα από εξίσου συντονισμένες ενέργειες με τους εδώ τοποτηρητές του. Που ενήργησαν ευφυώς ώστε στη συνέχεια να ενεργήσει και ο Δήμαρχος! Δηλαδή, ενήργησαν όλα τα επίπεδα του σχηματισμού τους. Αποτελεσματικά!! Και πάλι μπράβο τους!!! Πάντα τέτοια μεγαλεπηβολα σχέδια να αναλαμβάνουν και να τα ενεργούν, ενεργημένα και με ενεργημένες ενέργειες. Έτσι άλλωστε η Κεφαλονιά θα πάει μπροστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.