Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου - Δελτίο Τύπου

Αργοστόλι 26/07/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στο 77ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Β' Φάση Κατηγορίας Παίδων Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά στις 22-24/07/2011 με 3 αθλητές- τριες.

Η ομάδα μας αν και ικανοποιητικά προετοιμασμένη , δεν κατάφερε να διακριθεί κατακτώντας κάποιο μετάλλιο , παρ' όλο που είχαμε μεγάλες ελπίδες για την 1η ή 2η πανελλήνια θέση στο αγώνισμα 2Χ(διπλό σκιφ) Κορασίδων με τις αθλήτριες Στελιανέση Ευτυχία – Παπαντωνάτου Λουϊζα. Η τύχη δε μας βοήθησε και ενώ διεκδικούσαμε μέχρι τέλος τις παραπάνω θέσεις μέχρι τέλος, μερικά μέτρα προ του τερματισμού , ασθένησε η αθλήτριά μας Λουϊζα, ίσως από το μεγάλο στρες με αποτέλεσμα τον ακατάσχετο έμετο. Πάραυτα δόθηκαν οι α' βοήθειες και λόγω της απόστασης που βρισκόμασταν εμείς, βοήθησε στη μετακίνηση της ο προπονητής του ΝΟΚΙ κ. Τσιοπανίδης τον οποίο ευχαριστούμε.

Ήταν μεγάλη απογοήτευση, όμως αυτός είναι ο αθλητισμός. Ένας αγώνας τελειώνει πάντα, πάνω στο νήμα. Ένας αθλητής δεν ξέρει ποτέ τι θα του συμβεί.

Αν είχε εξελιχθεί διαφορετικά ο αγώνας, θα ήταν μεγάλη νίκη , διότι ανταγωνίστηκαν δέκα (10) αθλήτριες εκ των οποίων οι έξι κατετάγησαν στον τελικό , ανάμεσά τους και το δικό μας πλήρωμα, στην 4η θέση.

Ο αθλητής μας Πετεινάτος Αλέξης αγωνίστηκε στο αγώνισμα 1Χ (σκιφ Παίδων) όπου συμμετείχαν 20 αθλητές και κατετάγει 2ος στο μικρό τελικό, δηλαδή, 8ος στην Ελλάδα.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.