Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Συγχαρητήρια στο ΝΟΑ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία

Λάβαμε και δημοσιεύουμε συγχαρητήριες επιστολές στο ΝΟΑ για την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Πολλές ευχές και από το Ρουπάκι στο ΝΟΑ για συνέχιση των επιτυχιών του στην Α1.

1. Από την ΕΠΣΚΙ

Προς
Πρόεδρο & Δ.Σ. Ν.Ο.Α
Αργοστόλι

Φίλε Πρόεδε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας και Ιθάκης, πληροφορήθηκε με πολύ χαρά ότι οι προσπάθειές σας ευοδώθηκαν και ο Ν.Ο.Α. συμπεριλαμβάνεται πλέον στην ελίτ της επαγγελματικής υδατοσφαίρισης. Γνωρίζουμε από πολύ κοντά τους κόπους, τις αγωνίες και τις προσπάθειες που καταβάλατε όλοι σας για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Είσαστε άξιοι συγχαρητηρίων και τιμάτε την Κεφαλονιά με το επίτευγμά σας. Ευχόμαστε, αυτοί που πρέπει, να σταθούν πλάι σας με τον τρόπο που αρμόζει όχι για να καρπωθούν το κατόρθωμά σας, αλλά για να βοηθήσουν ουσιαστικά. Εμείς από την πλευρά μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε όπου και όπως μπορούμε.

Το επίτευγμα ανήκει μόνον σε εσάς και γι’ αυτό σας συγχαίρουμε από την καρδιά μας.

Ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας -Ιθάκης

2. Από τον Δ.Σ. Κεφαλονιάς Σπύρο Σαμούρη

Δελτίο Τύπου
Συγχαρητήρια στον ΝΟΑ

Σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας Water Polo για την πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του νησιού μας νίκη τους και άνοδό τους στην Α΄ Εθνική, εκφράζω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Αργοστόλι, 18.7.2011

Σπύρος Σαμούρης

3. Από τη Δημοτική Παράταξη "Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά"

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
“ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Ν.Ο.Α.

Η άνοδος της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου στην Α1 Εθνική κατηγορία είναι ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός.

Αποτελεί επιβράβευση αλλά και δικαίωση αγώνων και προσπαθειών πολλών χρόνων και μας κάνει όλους υπερήφανους.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες , στην τεχνική ηγεσία, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στον Πρόεδρο κ. Λούκα Νιφοράτο αλλά και σε όλους όσους πίστεψαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια.
Εμείς ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας καλή δύναμη για τη νέα πορεία της ομάδας.

Ευχόμαστε επίσης νέες λαμπρές επιτυχίες που αποτελούν και παράδειγμα επιτυχημένης δράσης στο χώρο της νεολαίας και του αθλητισμού αλλά καλλιεργούν επίσης και προβάλλουν πρότυπα ζωής.


ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ , 18 -07-2011

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.