Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Στις 30 Ιουνίου η δημοπρασία για την καντίνα της Μελισσάνης

Αναδημοσιεύουμε από το KefaloniaPress.

Στις 30 Ιουνίου η δημοπρασία για την καντίνα της Μελισσάνης - 30.000 ευρώ εκκίνηση

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς, η καντίνα της Μελισσάνης που μέχρι τώρα είχε την διαχείριση ο πρ. Δήμος Σάμης, βγαίνει σε δημοπρασία προκειμένου να μισθωθεί σε ιδιώτη.

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εξέφρασε την αντίθεσή τους για αυτή την προοπτική Νίκος Γκισγκίνης δημοτικός συμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης αλλά και η Κατερίνα Κουταλά της μείζονος αντιπολίτευσης.

Αρχική τιμή εκκίνησης 30.000 ευρώ.

√ Η διακήρυξη βρίσκεται εδώ

Πηγή: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=21738&Itemid=38

1 σχόλιο:

  1. για το 2ευρω που πρεπει να πληρωνουμε για να παμε για μπανιο στο νομιμο η'παρανομο?? παρκιν τις Αντισαμου δεν ξερει κανενας τιποτα??μεχρι περυσι ο δημος πληρωνε μεχρι και ημετερους παρκαδορους!
    για το μονοπατι απο το καστρο στην αντισαμο που εχει περιφραχτει μεχρι και η πινακιδα που μπηκε με εξοδα του κρατους μολις φετος, μηπως ξερει κανενας τιποτα??
    μετα φταιει η κριση που δεν εχουμε τουριστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.