Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Σύλληψη 29χρονου Κεφαλλονίτη στη Σάμη για κατοχή-εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Αναδημοσιεύουμε από το Kefaloniapress.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΣΥΛΛΗΨΗ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ-ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ & ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 05 Μαΐου 2011 στην Σάμη από αστυνομικούς της υπηρεσίας μας 29χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή-εμπορία ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται από την Υπηρεσία μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, περί ώρα 19:30 της 05 Μαΐου 2011 διενήργησαν παρουσία δικαστικού λειτουργού έρευνα στην οικία που διέμενε ο ανωτέρω όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

  1. Ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 20,2 γραμμαρίων.
  2. Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,6 γραμμαρίων.
  3. Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας για τη ζύγιση των ναρκωτικών ουσιών.
  4. Εννέα νάιλον συσκευασίες με υπολείμματα κοκαΐνης.
  5. Εξήντα επτά (67) χάπια διαφόρων ειδών που εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί Ναρκωτικών.
  6. Το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων τριακοσίων τριάντα (2.330) Ευρώ.
  7. Το χρηματικό ποσό των εκατόν ένα (101) δολαρίων U.S.A.
  8. Ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατά την διενέργεια της έρευνας, ο δράστης προέβαλε αντίσταση απωθώντας βίαια τους αστυνομικούς, δυσχεραίνοντας έτσι την έρευνα.

Συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

Πηγή: http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=20558&Itemid=38

6 σχόλια:

  1. MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΗΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΝΕΚΡΑ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαιδουράγκαθος10 Μαΐ 2011, 12:35:00 π.μ.

    Προς τον ανωνυμο γονεα που εγραψε πιο πριν, να θυμισω πως ο εμπορος ειναι ΜΟΝΟ η μια πλευρα του νομισματος...
    Η αλλη πλευρά ειναι οι ανικανοι γονεις, που δεν μπορουν να δώσουν στα παιδιά τους τα εφόδια για να μπορουν να αντιμετωπισουν τον καθε εμπορο που θα συναντησουν... Ανικανοι γονεις ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ τα παιδια τους και τις πραγματικες αναγκες αυτων, και τα οδηγουν στο να γινουν πελατες των εμπορων...

    Με τα παραπάνω δεν θελω να δικαιολογήσω ουτε στο ελάχιστο τους εμπορες, αλλα να ανοιξω το οπτικο πεδίο μας απο την "καμπουρα" του αλλου, και να δουμε και την δική μας "καμπουρα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορέ Γαιδουράγκαθε έχεις ένα κομμάτι δίκιο αλλά από τη μία δεν μπορούν όλοι οι γονείς να είναι τέλειοι. Από την άλλη μην ξεχνάς και την τάση της νεολαίας για περιπέτεια που είναι άκρως φυσιολογική. Όταν λοιπόν βρίσκουν και το βαπόρο στο λιμάνι έτοιμο για σαλπάρισμα δεν τo ΄χουν και πολύ να σαλτάρουν στο κατάστρωμα. Σιγά μην κοιτάξουν εκείνη την ώρα ότι στην ουσία είναι σαπιοκάραβο και σκυλοπνίχτης. Μην ξεχνάς και ένα περιβάλλον (TV κλπ) που τους βομβαρδίζει με παραμύθια καθημερινά. Να ένα μέρος και της δικιάς μας ευθύνης που σιγά – σιγά αποβλακωθήκαμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαιδουράγκαθος11 Μαΐ 2011, 12:01:00 μ.μ.

    Ορέ σταράτε δεν διαφωνώ με αυτο που λές, και γι'αυτό άλωστε εγραψα πως ο γονεας ειναι η άλλη πλευρα του προβλέματος και οχι η μοναδικη.

    Ειναι τοσο ευκολο να φωναζουν οι γονεις για τους κακους συνανθρωπους μας, την κακη κοινωνία κτλπ, ενώ θα επρεπε να ασχοληθουν περισσοτερο και ποιοτικότερα με τα παιδιά τους...
    Να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ μαζι τους ΑΛΗΘΙΝΑ...

    Συνηθως τα παιδια σημερα αφηνονται στην ακρη να μεγαλώσουν σχεδόν "μονα τους", χωρις ορια και αξιες (και μιλαω για τις ΜΗ υλικες)...
    Πρεπει να μαθουν ολοι, πως οι γονεις δεν ειναι μονο για να βρουν τα προς το ζην, αλλα και για να προσπαθησουν να διαμορφώσουν ανθρωπους και οχι τερατα...

    Οταν τα αγγελουδια μας πχ καινε το σχολείο και οι "γονεις" τα φορτονουμε τον εμπρησμό σε πακιστανους !!!! ε τότε τι να περιμενει κανεις μετα απο αυτα τα αγγελουδια ? τους φταιει ο εμπορας μετα για οτι γινουν αυριο ?

    Ο γονιός διαμοφρώνει ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (και οχι τερατα), και δινει εφοδια στα παιδια του να μην γινει πελατης ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥ.


    Σημειωση: οκ κανεις δεν ειναι τελειος,
    και παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις.


    Επισης Αν η κοινωνία μας ενδιαφερόταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους εμπορους θα υπηρχαν ΑΛΛΕΣ ΠΟΙΝΕΣ και οχι τα θεατρα που εχουμε σημερα.... Αληθεια ποσοι εμποροι ναρκωτικων πηραν αδεια απο τη φυλακη σήμερα ????
    Τι ποινές εχουν οι μουσουλμανικες χωρες για τους εμπορους ναρκωτικων ? αλλα ξεχασα εμεις ειμαστε "δημοκρατικη-προοδευτικη" χωρα...

    Η κοινωνια μας ειναι ΓΕΛΟΙΑ, το συστημα το ιδιο, και οι αντιληψεις μας περι "δημοκρατιας-προοδου" το ιδιο και χειροτερα... Οποτε καλα παθαινουμε οτι ζουμε σημερα, και μας πρεπουν και πολυ χειροτερα, ας εχουμε το γνωθεις εαυτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. imydapos eine h samikos o kosmos tohei ntoympano kai emeis kryfo kamari fobastai na peite pios einai etsi ehetai kantantysei kai pios allos itan stin parea episeis toys emporoys toys pane mesa kai ohi mia eggyhsei kai exo mehrei na dykastei ton afynoyn exo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει μακρια στο Καντακαρι
    στο χωμα δεν φυτρωνει σταρι
    Αϊντε παπαρού-αϊντε παπαρού
    αντε παπαρούνα
    στων παιδιων την κουνια

    Φορτωνουν τονους το αφιόνι
    για εργαστηρια στη Βόννη
    Αϊντε παπαρού-αϊντε παπαρού
    αντε παπαρούνα
    στη σκονη ως τα μπούνια

    Αϊντε και σκονιζονται οι ανθρωποι
    σε Αμερικη κι Ευρωπη
    και γεμιζουνε οι δρομοι
    με πρεζόνια κι αστυνόμοι
    .........................................
    (ΔΗΜΟΤΙΚΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.