Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

IthacaNet - Τοπική Πολιτική Σκηνή(;) Το Περιβόλι

Ευχαριστούμε το "IthacaNet" για την αποστολή της ανάρτησης.

Τόση μαλακία μαζεμένη, δεν την αντέχουμε, οπότε παρακάμπτουμε ολομέλειες, δηλώσεις, συνεντεύξεις, σχόλια και συνευρέσεις και ρωτάμε, ξανά:
  • Με ποια αιτιολογία εγγράψανε στα "χρέη" του Δήμου το έργο της αποχέτευσης της Σκάλας, το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους;
  • Ο δήμαρχος ή κάποιος σοβαρός εκπρόσωπος του Δήμου πήγε, παραβρέθηκε, στήριξε την άποψη του Δήμου, στη συνεδρίαση , όπου συζητήθηκε η "απένταξη ή μη" του έργου της αποχέτευσης της Σκάλας;
Τα παιχνίδια τέλειωσαν, κύριοι.

Κάποιοι τόλμησαν να μιλήσουν για "αρχηγικές φιλοδοξίες" (του Γ.Κ.Κρούσου) . Και κάποιοι περισσότεροι σιώπησαν, συνηγορώντας: "Ο σιωπών δοκεί συναινείν".

Αναμένουμε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Όπως και για εκείνη την άλλη ερώτηση, που εκκρεμεί:
  • Με ποια γνωμάτευση, γνωμοδότηση, ποίου ακριβοπληρωμένου συμβούλου, ο κ. Δήμαρχος κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι συμβάσεις της διαδημοτικής είναι παράνομες και αρνήθηκε να κάνει το αυτονόητο, απολύοντας τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.