Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

H ΕΣΕΕ χαιρετίζει την "Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή"

Ευχαριστούμε το Ζήσιμο Βαγγελάτο για την επισήμανση.

 Με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας καταναλωτή, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ τη Δευτέρα 14 Μαρτίου ανακοίνωσαν την επανεκκίνηση τριών δράσεων της ΕΣΕΕ σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας.
  • Το πρόγραμμα «Συμμετέχω». Στόχος η ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των ανέργων καταναλωτών, στο πλαίσιο των δράσεων του «Ευρωπαϊκού Έτους κατά της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού», σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και τον ΟΑΕΔ. Στη δράση αυτή θα προστεθούν φέτος κατόπιν αιτήματός τους πολύτεκνοι και τρίτεκνοι καταναλωτές.
  • Η Πανελλαδική Καμπάνια «Ταμειακές μηχανές παντού - Αποδείξεις απ' όλους» με την τοποθέτηση αφισών στις προθήκες των καταστημάτων λιανικής όλης της χώρας. Η δράση αυτή στόχο έχει την απομόνωση του παρεμπορίου και την προσπάθεια να περάσουν τα «αδήλωτα» 20 δις ετησίως μέσα από τις ταμειακές μηχανές του νόμιμου εμπορίου.
  • Το κάλεσμα της ΕΣΕΕ στον Έλληνα καταναλωτή να στηρίξει το κίνημα «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» με στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων με barcode που ξεκινάει με τα ψηφία 520. Με τον τρόπο αυτό ο Έλληνας καταναλωτής θα δώσει το παράδειγμα στις ελληνικές Μμε εμπορικές επιχειρήσεις αλλά και τις πολυεθνικές αλυσίδες λιανεμπορίου να πράξουν το ίδιο.

Η ΕΣΕΕ με τις παραπάνω πρωτοβουλίες δηλώνει την πρόθεση του ελληνικού εμπορίου να μετάσχει στην εθνική προσπάθεια για τη διαμόρφωση μίας συνεπούς φορολογικής συμπεριφοράς, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την οικονομική ανάκαμψη. Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης και πιστεύουμε ότι η συστηματική και στοχευμένη πάταξη της φοροδιαφυγής του παρεμπορίου, θα βελτιώσει αισθητά την κατάσταση στην αγορά.

Το ελληνικό εμπόριο θέλει να ευχαριστήσει τον Έλληνα καταναλωτή για την μακρόχρονη στήριξη που προσφέρει στον αγώνα της μικρομεσαίας επιχείρησης για την επιβίωσή της. Βασικός μας στόχος ήταν και είναι η προστασία του συμφέροντος του Έλληνα καταναλωτή και προς αυτή την κατεύθυνση η ΕΣΕΕ προτείνει ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες, χαμηλές τιμές και ποιοτικά προϊόντα στο ελληνικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.