Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Μια σκέψη μόνο - Πάραλος

Πριν από κάποιο καιρό ο Δήμος Σάμης πέρασε μια άσχημη περίοδο με έντονες και εν πολλοίς εκτός ελέγχου συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και τον τότε δήμαρχο να φαίνεται ότι έχει χάσει τον έλεγχο. Παραιτήσεις, αποπομπές, γέμισε το ΔΣ επιλαχόντες....

Οι Σαμικοί τότε είχαμε γίνει αντικείμενο χλεύης στην Κεφαλονιά και ακούγαμε σχόλια της μορφής:

"Καλά που είστε εσείς και σας βλέπουμε και γελάμε το βράδυ" ή "αν γίνονταν τέτοια πραγματα σε άλλο δήμο θα είχε γίνει χαμός, εσείς τα ανέχεστε" και άλλα τέτοια ηρωικά και εκτός ...χορού.

Στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δ.Σ. Κεφαλονιάς παρακολουθούμε με ή χωρίς έκπληξη το ίδιο έργο και προσωπικά δε μπορώ να μην μειδιάσω πικρά: το φαινόμενο γενικεύεται;

Σε τέτοιες καταστάσεις, δυστυχώς, βρίσκουν έδαφος και ρόλο εξωθεσμικοί.

Τα προβλήματα είναι εδώ και χειροτερεύουν.

Περιμένουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα από όλες τις παρατάξεις.

Βάλτε στην ατζέντα προβλήματα.

Αν δεν σας αρέσουν οι συνεργάτες σας (που ο καθένας έχει και μια προίκα σταυρών μαζί του) μελετήστε το πλαίσιο και αποπέμψτε τους σύμφωνα με τον κανονισμό.

Αλλιώς ουδέν ωφελεί αλλά μάλλον θόρυβος γίνεται!...

Πάραλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.