Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων - Ζωντανή Διαδικτυακή Μετάδοση Ομιλίας της Επίκουρης Καθηγήτριας Μπ. Τσακαρέστου

TEI Ιονίων Νήσων
Γραφείο Τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι η ομιλία της κυρίας Μπέττυ Τσακαρέστου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 17/02/2011 θα μεταδοθεί Διαδικτυακά και ζωντανά μέσω live streaming.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα γίνει μέσα από τον Δικτυακό τόπο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο http://dse.teiion.gr/

Ευχαριστούμε,
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Δρ. Μπέττυ (Παναγιώτα) Τσακαρέστου (btsaka@gmail.com) είναι Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και επικεφαλής του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων στο οικείο Τμήμα. Διδάσκει σε προπτυχιακό επίπεδο «Διαφήμιση και Δημοσίες Σχέσεις», «Κοινωνικά Ζητήματα και Επιχειρηματική Υπευθυνότητα», «Διαχείριση Κρίσεων». Συμμετέχει σε 3 μεταπτυχιακά προγράμματα του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση α. στην Πολιτιστική Διαχείριση β. Ψυχολογία και ΜΜΕ και γ. Δημόσια Διοίκηση

Από το 2007 είναι επισκέπτρια Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), όπου διδάσκει το μάθημα της Επιχειρηματικής Κοινωνικής Ευθύνης και Ηθικής.

Είναι μέλος επιστημονικών ενώσεων, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του European Business Ethics Network (EBEN)-GR. Από το 2002 είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, και Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. από το 2008. Από το 2007 ως μέλος της συντακτικής επιτροπής της μηνιαίας έκδοσης της εφημερίδας Το ΒΗΜΑ, «Βήμα Ιδεών» επιμελείται αφιερώματα και δημοσιεύει άρθρα τόσο στο έντυπο όσο και στον δικτυακό του τόπο (http://www.vimaideon.gr/)

Από τον Ιανουάριο του 2010 διορίστηκε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων όπου έχει την ακαδημαική εποπτεία του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας και από τον Ιούνιο του 2010 ανέλαβε τη Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιο-Τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Από το 2008 δραστηριοποιείται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (social media) με άρθρα σε blogs, καθημερινές παρεμβάσεις στο twitter (http://www.twitter.com/tsakarestou), οργανώνοντας podcasts και συμμετέχοντας σε δημόσιες παρεμβάσεις πολιτών (ενδεικτικά: καμπάνια για τα δημόσια δεδομένα (http://www.publicdata.gr/), δικτυακή συζήτηση για τα προγράμματα των ελληνικών κομμάτων στις ευρωεκλογές το 2009 (http://www.deb8.gr/), συμμετοχή στην παγκόσμια συζήτηση για τη ρύπανση στον κόλπο του Μεξικό (TEDxAtehns Oil Spill) στο ψηφιακό ραδιοτηλεοπτικό εργαστήριο του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο http://www.livestream.com/studiohil).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.