Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Στη Σάμη έκοψαν την πίτα τους

ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου - Λυκείου Σάμης, οι τοπικοί σύλλογοι, Πολιτιστικός και Αθλητικός, έκοψαν την ετήσια πίτα τους, για το νέο έτος 2011.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:
  • Ο βουλευτής του νομού κ. Σπύρος Μοσχόπουλος
  • Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς κ. Σωτήριος Κουρής
  • Ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΣΑ κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος,
  • Ο αντιδήμαρχος Σάμης κ. Σπύρος Κουνάδης,
  • Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Ευάγγελος Μαζαράκης,
  • Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σάμης κ. Βασίλης Κάραλης,
  • Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σάμης στο Δήμο Κεφαλονιάς, κ. Παναγής Ρασσιάς και κ. Δημήτριος Φιοραβάντες,
  • Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλονιάς - υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού κ. Άγγελος Κωνσταντάκης,
  • Οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Σάμης κ Ζήσιμος Βαγγελάτος και κ. Όλγα Βάλσαμου-Αντωνάτου,
  • Ο πρώην δήμαρχος Σάμης κ. Γεράσιμος Αρτελάρης,
  • Τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο Συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Ήταν μια όμορφη εκδήλωση ενωτική και πολυπληθής εκδήλωση, με εξέχουσα την πρωτοτυπία της παρουσίασης CD με τις παρελθούσες δράσεις των δύο Συλλόγων, του Χορευτικού, του Θεατρικού Εργαστηρίου, της Φιλαρμονικής και του Αθλητικού Συλλόγου.

Το μήνυμα προς τους επίσημους φορείς ήταν συγκεκριμένο: «στήριξη του πολιτιστικού και αθλητικού γίγνεσθαι στην Σάμη», πολιτιστική και αθλητική συνέχεια.

Το αίτημα αυτό προτάθηκε με έμφαση από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ» κ. Γεώργιο Αποστολάτο και του Αθλητικού Ομίλου κ. Γεώργιο Πολυχρονάτο.

Οι απαντήσεις – δεσμεύσεις τόσο του βουλευτή όσο του αντιπεριφερειάρχη και του αντιδημάρχου ήταν ξεκάθαρες και ουσιαστικές: «στηρίζουμε την πολυετή προσπάθεια και των δύο συλλόγων και θα είμαστε ενεργοί συμπαραστάτες τους», ανέφεραν κατά τον χαιρετισμό τους.

Την πίτα ευλόγησαν οι σεβαστοί πατέρες Χρυσόστομος και Σπυρίδων.

Στην συνέχεια την βραδιά λάμπρυναν με τους τοπικούς παραδοσιακούς χορούς τους το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου επί τριάντα και πλέον λεπτά.

Η βραδιά έκλεισε με τις ανταλλαγές ευχών μεταξύ των συμμετεχόντων και τα πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν, αφού τόσες αρχές και εξουσίες είχαν καιρό να εμφανιστούν στην Σάμη και έτσι οι συμπολίτες μας είχαν την ευχέρεια να ρωτήσουν και να ακούσουν, έστω μια καλή κουβέντα προκειμένου να ξεχαστούν λίγο από τον πόνο που τους προκαλεί καθημερινά η οικονομική κρίση που βιώνουμε στην χώρα μας.

Η συμπερασματική ευχή που έδωσε τέλος στην εκδήλωση ήταν: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ – ΕΥΤΥΧΙΑ – ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ για να είμαστε και του χρόνου εκεί.

Ευχαριστούμε όλους ανεξαιρέτως τους συμμετέχοντες.

Θα περιμέναμε να κάνει την εμφάνισή του και ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς.

Μας αγνόησε;

Υποτίμησε μια ολόκληρη περιοχή και την εκδήλωσή τους;

Δεν ήθελε να δεσμευτεί για την υποστήριξη των συλλόγων;

Φυσικά δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε για την απουσία του, αφού κανείς δεν ανέφερε κάτι, ούτε ο αντιδήμαρχος, ούτε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, ούτε άλλος από τον συνδυασμό του ή τον Δήμο. Τόσο κούραση θα προκαλούσε η αποστολή ενός μικρού μηνύματος από το Γραφείο του.

Ήταν το θέμα που παρασχολιάστηκε.

Ζήσιμος Βαγγελάτος
Μέλος του συλλόγου «Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ»

9 σχόλια:

  1. Ούτε ο Δήμαρχος ούτε άλλος επικεφαλης παράταξης παραβρέθηκε. Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι έγινε φιέστα χωρίς δέσμευση από κανέναν για τίποτα.Μόνο φιλοφρονήσεις μεταξύ των νεοαρχόντων και του νεοπροεδρείου του Συλλόγου.Τα παιδιά του ΑΟ ΣΑΜΗΣ ως συνήθως στη γωνία.Τελικά όλα στη Σάμη γίνονται με ανούσιες φιέστες και για προβολή κάποιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ο δήμαρχος ούτε κανείς επικεφαλής παράταξης ήταν εκεί. Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι κανείς δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. Μόνο φιέστα έγινε και ανούσιες φιλοφρονήσεις μεταξύ των νεοαρχόντων και του νεοπροεδρείου του συλλόγου. Τα παιδιά του Α.Ο.Σάμης στη γωνία. Τελικά μήπως στη Σάμη όλα γίνονται για φιέστες και προσωπική προβολή κάποιων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμαρχος σου φταίει που δεν ήρθε;
    Θα έλεγε κάτι διαφορετικό;

    Πείτε μας όσοι παραβρεθήκατε και αλληλο-βαυκαλιστήκατε:

    τί θα γίνει με τα εόρτια φετος; ποιός ειναι ο σχεδιασμός; ποιός ο προυπολογισμός;

    πού θα παίζει η ομάδα; σε ποιό γήπεδο; τί θα γίνει με το περιβόητο οικόπεδο και το νεο αθλητικό κέντρο;

    τί θα γίνει με το πολιτιστικό κέντρο; η Σαμη ειναι μοναδική στην Κεφαλονια χωρίς πολιτιστικό κέντρο - καλά που έχουμε σχολεια από τη χούντα...

    ποιος ειναι ο προγραμμτισμός του πολιτιστικού συλλόγου; έγιναν εκλογές μέσα Δεκεμβρίου και το μόνο που έκανε ειναι κοπή πίτας με ...χαιρετισμούς;

    @Σαμικός: ξέρεις πολύ καλά - αν ήσουν εκει - ότι τα παιδιά του ΑΟ Σαμης δεν ηταν μόνο στη γωνία. Κάποια αποχωρησαν. Δεν εμειναν να ακούσουν τις ευχές και τις δεσμεύσεις;

    «Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ "ΡΟΥΠΑΚΙ" ΕΠΙΤΕΡΨΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ (ΜΕ ΟΝΑΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ). ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΩΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, κ.ά. ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ. ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ (ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ)ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΙΔΕΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥΝ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ. ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
    ΖΗΣΙΜΟΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Ζήσιμε, αγαπητοί φίλοι στο Ρουπάκι.

    δεν καταλαβαίνω την αντίδρασή σου Ζήσιμε. Μπορεί τα 2 σχόλια που προηγήθηκαν να εμφάνισαν ότι κάποιοι από τους συμπολίτες μας περίμεναν κάτι διαφορετικό από την εκδήλωση αυτή, πιο συγκεκριμένες δεσμεύσεις, έναν προγραμματισμό δραστηριοτήτων του συλλόγου για τη νέα χρονιά ή κατι σχετικό. Προσωπικά δεν είδα κάτι κακόπιστο ή κακοπροαίρετο.

    Διαφωνώ κάθετα με το καταληκτικό σου σχόλιο: ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ. Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι μάλλον ούτε καιεσύ συμφωνείς αφού σε προηγούμενο διάλογο σχετικά με το σύλλογο είχες δηλώσει ανάμεσα στα άλλα: "Αγαπητοί μου είναι η πρώτη φορά που κατατίθενται εγγράφως τόσο ωραίες προτάσεις. Ομολογώ ότι στα όσα χρόνια ήμουν Πρόεδρος του Συλλόγου δεν έφτασαν στα χέρια μου τέτοια κείμενα ή τουλάχιστον παρεμφερή." Και απαντούσες στον Major Arx και σε μένα (Πάραλος).

    Δε συμφώνώ μαζι σου λοιπόν. Το blogging βασίζεται στην ανωνυμία ή την ψευδωνυμία αν προτιμάς όχι για να αφήνει ασύδοτους να κατηγορούν και να συκοφαντούν (το Ρουπάκι μας τα έχει κοψει αυτα από την αρχή) αλλά για να προστατεύει και να προκρίνει την άποψη και το περιεχόμενο και όχι το πρόσωπο που την εκφράζει. Στο blogging η ορθότητα, η σημασία και η χρησιμότητα των απόψεων που κατατίθενται δεν είναι αυταπόδεικτες λόγω της υπογραφής που ακολουθεί (και που συνήθως είναι ενα ψευδώνυμο) αλλά είναι αντικείμενο διαλόγου και αμφισβήτησης.

    Περιμένουμε τα επόμενα βήματα του Συλλόγου Ζήσιμε και μην παρεξηγείς τα σχόλια αυτού του είδους: τις πιο πολλές φορές προέρχονται από πικραμένους και αγανακτισμένους συμπολίτες μας.

    Πάραλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6. Επειδή όσοι βρεθήκαμε εκει στην εκδήλωση νοιώσαμε ότι βρεθήκαμε σε μια όαση, με περήσσια χαμόγελα για τα παιδάκια που χόρεψαν,που αντάλλαξαν δύο κουβέντες με άλλους συνανθρώπους τους, το γεγονός ότι ξέφυγε ο κόσμος για δύο ώρες μακρυά από τα κανάλια με τον φτωχοπολιτισμό τους, που άφησαν πίσω τους τις σκοτούρες της οικονομικής κρίσης και τόσα άλλα, δεν θα το βαφτίσουμε "αλληλο-βαυκαλισμό", για να ανοίξουμε την όρεξη σε κάποιους. Ούτε παραμυθιάσαμε, ούτε εξαπατήσαμε, ούτε καθησυχάσαμε κανένα με ψεύτικες προσδοκίες.
    7. Πρόγραμμα του Συλλόγου. Εδώ φίλοι κάνετε όλοι ένα λάθος ξεκίνημα. Φίλοι μου, ο Σύλλογος
    "ΑΙΓΙΑΛΟΣ", αλλά και κάθε σύλλογος είναι ιδέα και όχι περιουσία κανενός. Ζεί με τον εθελοντισμό όλων μας. Την πίστη μας για κάτι καλύτερο, για ένα διαφορετικό αύριο. Τα αξιώματα του είναι τιμητικά και φυσικά άμισθα. Έχουν άμεση σχέση με την προσφορά και το μεράκι του καθενός. ΔΕν περιμένουν επαίνους από κανένα. Έχουν υπομονή και είναι ανοιχτοί προς όλους, ότι και αν πιστεύουν, ότι και αν πρεσβεύουν. Συνυπάρχουν, συλειτουργούν, συνεργάζονται και συναποφασίζουν. Τα χρήματα που διαχειρίζονται είναι οι εισφορές των μελών, του Δήμου και των συμπολιτών μας. Με αυτά γίνοται όσα βλέπετε.
    Είμαι και εγώ αγαπητέ ΠΑΡΑΛΕ αγανακτησμένος και πικραμένος. Είμαι φίλε μου εθελοντής αγωνιστής για τον τόπο μου. Πολλά περίμενα να δω. Πολλά περίμενα να γίνουν στον τόπο μου, αλλά...... .
    Συμμετέχω αναζητώντας και προσφέροντας ανιδιοτελώς για να γίνει αυτό που λείπει. Αυτό που θα μείνει. Αυτό που θα δώσει ζωή και χαρά.

    Υ.Γ 1. Αγαπητοί φίλοι στο ΡΟΥΠΑΚΙ σας παρακαλώ ενημερώστε με στο e-mail μου πως μπορώ να κάνω "επιλογή προφιλ" για την δημοσίευση του σχόλιου μου, χωρίς να φαίνεται η λεζάντα "ανωνυμος είπε". ΔΕν μπορώ να βρω τρόπο να μην γράφεται; Ακόμη και σήμερα θα γραφτεί. Έτσι με παρεξήγησαν.
    Υ.Γ. 2.
    Νοιώθω ότι ζω σε μια ελευθερη πολιτισμένη δημοκρατία με αρχές που ο καθένας έχει την ταυτότητά του. Δεν θεωρώ ότι είμαιυπόδουλος ή σκλάβος ή υποκείμενο του κοινού ποινικού δικαίου για να κρύπτομαι, γιαυτό επικοινωνώ με το όνομα μου και όχι για να με χειροκροτούν αλλά για να σέβομαι τον κάθε αναγνώστη και συμπολίτη μου, χωρίς υπεκφυγές, υπονοούμενα ή και ύβρεις.
    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία
    Ζήσιμος Βαγγελάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ )ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (Α.Ο.Σ)ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ27 Φεβ 2011, 3:40:00 μ.μ.

    Φιλε Ζηση, τα προηγουμενα χρονια και οσα χρονια ημαστε Δημος ο Δημαρχος ηταν και οταν ηταν τι εκανε? πρεπει να παραδεχτουμε οτι υπαρχει ελλειμμα πολιτισμου στη Σαμη με διαχρονικη ευθυνη ολων. 'ΠΑΡΑΛΕ'δεν σε αποκαλω φιλο γιατι δεν ξερω ποιος εισαι αν μου αποδειξεις οτι δεν εισαι ο Δημαρχος θα παραδεχτω οτι η ανωνυμια βοηθαει τη συζητηση μεταξυ συγχωριανων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θωρω, ορω και αρθρωνω!

    Σαμη - Δαιμονα,
    ντυμενη ανυποφορα σφιχτη στολη αγγελου!
    οι ακρογιαλιες-σου περιγραμμα σκοτεινου κενου με βλεμμα-ξυραφι,
    πλαισιο που φωτιζει τη μανια-του!
    Και μεσα-του διαβατης...Ε Γ Ω,
    επιθετικος-εξοργισμενος-χυδαια καχυποπτος-ετοιμοπολεμος-αρωστα χαιρεκακος,
    βριζω-κατηγορω-ειρωνευομαι-περιφρονω-στηνω παγιδες,
    γελαω για τα κατορθωματα-μου αυτοθαυμαζομενος!
    ομως ταυτοχρονα παραιτουμενος του δικαιωματος-μου...
    να με νοιαστεις,
    υπογραμμιζοντας την αλαζονεια-μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.