Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΕΠΣΚΙ - Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Αρ. Πρωτ. 90
Φ: 4
Αργοστόλιον, 7 Φεβρουαρίου 2011
ΠΡΟΣ
Όλα τα Σωματεία της Δύναμής μας
Στις έδρες τους

ΘΕΜΑ: «Σύγκληση Έκτατης Γενικής Συνέλευσης»

Κύριε Πρόεδρε,

Επόμενοι της υπ’ αριθμ. 2/7-2-2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και έχοντας υπόψη τον ισχύοντα Νόμο και το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

ΣΥΓΚΑΛΟΥΜE

Eκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15-2-2011 και ώρα 19:00’ στα Γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

α) Εκλογή δύο (2) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ. μαζί με τον Πρόεδρο. Σύμφωνα με το Καταστατικό(άρθρο 36 παρ.1γ), της Γενικής Συνέλευσης προεδρεύει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

β) Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών

γ) Εναρμόνιση του Καταστατικού της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, δηλαδή 16-2-2011 στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα και με το ίδιο θέμα.

Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στην Γενική Συνέλευση από έναν τακτικό αντιπρόσωπο, ο οποίος ορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, το οποίο εκπροσωπεί και είναι υποχρεωτικά μέλος του Δ.Σ. αυτού.

Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για τη νομιμοποίησή τους πρέπει να κατατεθούν στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι. το αργότερο προ τριών ημερών της ημέρας διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Σωματεία που έχουν διενεργήσει – όσα είχαν υποχρέωση- αρχαιρεσίες μέσα στις νόμιμες προθεσμίες και δεν έχουν οφειλές προς την Ε.Π.Ο., την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ή άλλη δημόσια Αρχή.

Στερείται επίσης του δικαιώματος ψήφου στη γενική συνέλευση κάθε αθλητικό σωματείο, εφόσον στο προ της γενικής συνέλευσης ημερολογιακό έτος δεν είχε συμμετοχή σε αγώνες με είκοσι (20) τουλάχιστον αθλητές(Νόμος 2725 άρθρο 14 παρ. 3).

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε. ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Λ. ΓΕΛΑΡΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.