Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Επτανησιακή Αναγέννηση: Δελτίο Τύπου για Συνεδρίαση Περ. Συμβουλίου Ιονίων Νήσων για ΦΠΑ 5%



1. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρο Σπύρου
2. Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων κ. Χρήστο Άνθη

Θέμα: Άμεση συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για άμεση σύσταση Αποκεντρωμένης κρατικής Νησιωτικής Διοίκησης Επτανήσων, με έδρα τα Επτάνησα και ΦΠΑ 5% και στα Επτάνησα, όπως και στο Αιγαίο.

Κοιν.: ΜΜΕ
12 Γενάρη 2011

Κύριε Περιφερειάρχη,
Κύριε Πρόεδρε,

Στη πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων που συνήλθε στις 9-1-2011 στη Κέρκυρα για εκλογή Προεδρείου και Οικονομικής Επιτροπής του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, μιλώντας προ ημερήσιας διάταξης, έθεσα τα παρακάτω θέματα και ζήτησα να συζητηθούν στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ως κατεπείγοντα:

1. Άμεση Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καλλικράτη για «σύσταση Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Υπερπεριφέρειας) ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ με έδρα τη ΠΑΤΡΑ» και «Σύσταση (Κρατικής) Αποκεντρωμένης Διοίκησης Επτανήσων με έδρα στα Επτάνησα».

2. ΦΠΑ 5 % στα Επτάνησα, όπως και στα νησιά του Αιγαίου.

Επίσης πρέπει να συζητηθεί και το θέμα της πορείας των έργων του ΕΣΠΑ και γενικά όλων των δημόσιων έργων στα νησιά μας.

Είναι αυτονόητο ότι τα δύο πρώτα θέματα θα τα εισηγηθούμε εμείς και έγκαιρα θα σας γνωστοποιήσουμε και γραπτή εισήγηση.

Στη ζητώ και πάλι να τα θέσετε για συζήτηση στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού μας Συμβουλίου που πρέπει να είναι μέσα στο Γενάρη 2011.

Γιώργος Καλούδης
Επικεφαλής της παράταξης
ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.