Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Εορταστική προσφορά των εκδόσεων Αιγιαλός και του βιβλιοπωλείου Κύβος

Τα φετινά Χριστούγεννα στείλτε τις ευχές σας μ’ ένα βιβλίο αντί για κάρτα.

Το βιβλιοπωλείο «ΚΥΒΟΣ» σας προσφέρει το βιβλίο «Κεφαλλονίτικα έθιμα του Δωδεκαημέρου» 
σε τιμή κόστους 1,20 €, όσο δηλαδή το κόστος μιας Χριστουγεννιάτικης κάρτας!

Δωρίστε στους αγαπημένους σας αυτό το βιβλίο για να μάθουν τα έθιμα του τόπου μας και για να το κρατήσουν για πάντα στην βιβλιοθήκη τους.

Η κάρτα θα πεταχτεί. Το βιβλίο θα μείνει για πάντα!

Και όλα αυτά στην τιμή μιας χριστουγεννιάτικη κάρτα!
(απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά τουλάχιστον 40 βιβλίων)

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε
στο βιβλιοπωλείο «ΚΥΒΟΣ»

Βιβλιοχαρτοπωλείο "ΚΥΒΟΣ"
Β.Βανδώρου 13 · Αργοστόλι · ΤΚ 28100 Τηλ.: 26710 26872

2 σχόλια:

  1. Αααα! ... αν ολ'αυτα στην τιμη μιας χριστουγενιατικη καρτα ..(!) .. τοτε ν'αρθουμε ... να το αγορασετε!!! ... ΚΑΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε 1 ούτε 2 ούτε 3 ούτε 4 .....Πάντως αν η προϋπόθεση ήθελε τουλάχιστον 50 βιβλία τότε και μόνο τότε θα αγόραζα την κάρτα. Φτηνή πάντως και η κάρτα. Όσο για το βιβλίο, δωρεάν. Σε εποχές κρίσης θα μπορούσε να υπήρχε και το σύνθημα: "Άμα δεν έχετε να φάτε, μ' ένα βιβλίο έτσι φτηνό, τι φτηνό, δωρεάν, ξεχνιέστε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.