Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Koντραστάρος: Ο τελευταίος μου λόγος. Ο στερνός.

ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟΣ

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΣ… Ο ΣΤΕΡΝΟΣ !

ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ!!! 0,25%

Άθρωποι! Ο νεαυτός μου ότι ήτο να πει το πε!

Νεγάρω να ρισποντάρο και σε κειους που , λυγάνε η στρίβουνε, η αλλιώτικα, η το φυσούνι, η τρεμουντάνα και πόρδος τσου πλέει!

Έκαμα μια κρεατσιόνα, είχα μια ινσιρατσιόνα να ξαμολήσω την αλήθεια μου που μοιάζει και δικιά σας. Δε θα κάμω απλογιά σε κανείνε! Με διαβάζεται, με σκίζεται, με προσπερνάτε, με φτύνεται με παρμενία! Η ακλουθάτε του νου σας τον ίστρο!

Η σάτιρα κεντρώνει το νου! Δεν έχει στο τέλος τση η σάτιρα έναν δρόμο παρί ούλους ! Δεν έχει σκοπό τση διαφήμισες και δεν ζητάει τα περισσότερα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ στοχεύει και χρώμα τση το λευκό…

Τη Κυριακή (κοντή γιορτή και τση σκέψης μνημόσυνο)… Στο βόλι που θα ρίξετε θ’ απαντήσουν οι «λυτρωτές» με μύρια βόλια! Θα σας κάμουνε κακοθάνατους πότερο από ποτές! Μπρι τα παλαμάκια σιγάσουν κι αμπρί ο αλέχτωρας σκούξει θα εύκεστε να σας είχε κοπεί η απαλάμη!

Άθρωποι Δεν είμαι διάουλος! Κι ούτε του ύπνου ξύπνιος!
Δε τα γλέπω ούλα μαυριδερά κι ούτε είμαι άψωλος γκλάφτης…

Και οι μέσα στα ψηφόχαρτα κι οι απ όξου είμαστάναι εμείς! Τα μούτρα μας είναι τα ίδια κομμάτια ενός άχρωμου ρόδου… Κομμάτια τση άσκεπης σκέψης… Κομμάτια τση τρεχάτης, φευγάτης μυρουδιάς του τώρα! Κομματιάζουμε τη γη και τη σερβίρουμε στα μόμολα να χουφτιάξουν το γερασμένο χώμα τα νιάτα τσου.

Κομματιάζουμε τα πατερά μπρι τη βρόχα, να χουμε πάτωμα καθώς πατούμε το νταβάνι!

Κομματιάζουμε τα ολόκληρα των άλωνε να μοιάσουνε στα κομμάτια μας… Προφεσόροι, προτετόροι, κούτρες, ξέταιροι, κονσίλιοι, ιμπετσιλίδοι, διαφεντάδες , ούλοι σκορδαλιά στη σπορά τζούφιου εισαγωγής σπόρου προς ακαρπία επιδοτούμενης στο βωμό τση αθρωπίστικης μετάλλαξης, τση ρέψης!

ΔΕΝ  ΕΚΔΙΚΙΕΤΑΙ   ΚΑΝΕΙΣ  ΠΙΑ;

Να χειροκροτούμε χαστουκίζοντας τα μουσούδια μας! Ο σάλαος είναι ποιο ξηρός ποιο αμπάσος! Το χάραμα τση εκλογής οι μισοί θα χαρούνε γιατί ενοικήσανε κι ας μη ξέβρουνε -τι; ( θα κερντίσουνε τσου άλλους… ) . Οι άλλοι πάλε θα είναι όπως δέμπολες η ατζιωμένοι … Κι άλλοι πάλε θα σιγολαλούνε «Μη μου σκοτίζεις τον έρωτα.»

ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΙΠΕΡΙ!

Μόνο μια λέξη θα σου πω άθρωπε να θυμάσαι… Καγάρω!

Τη λευτεριά άθρωποι είναι ξέκαρδο σκλαβωμένοι να πανηγυρίζουνε!

ΜΕΛΙΔΙΑ καταντήσαμε τα ονείρωττα, οι αστροφεγγιές μία, και ούλοι ο ένας απάνω στον άλωνε! Πόσα οράματα θα σφάξουμε ακόμη και πόσα θα κάμουμε για να τα δείξουμε με εμάς πρωτοχορευτές και οι θεατές σε πεντάκριβα εισητήρια !

Ω ΓΙΕ! ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΝΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ Η ΜΠΕΒΑΝΤΑ

Κρουστάλλιασαν τα χέρια μου άθρωποι στη κορφή τση Αι Δυνατής.

Δεν είμαι για τ’ άψιλα. Και στα καμπίσια υγρασία και φτήνια!

Κόντι κόντι παραργατάρω στο τρέξιμο τσου φτασμένους… Και μα τον Αι Γεράσιμο δεν ηξέβρω αν ημπορώ να τσου φτάκω μα σίγουρο είναι ότι δεν θέλω!

Κι αγώνα μοστράρω μέσαθέ μου να ειπώ πως δεν είμαι του λόγου μου ο αλλιώτικος! Παρί άλλαξαν ούλα τ’ άλλα! Λέω με το νου μου « Είσαι για τα σμπάρα» . Και άλλοτε σκέφτουμε πως έπαψαν… Τα σμπάρα! Κανείς το σμπάρο δε σκιάζεται, τόμου και το ψέμα, η δυσωδία, το ξεστράγγισμα, ληστείες κι οι ανιστόρητοι αμείβονται.

ΑΘΡΩΠΟΙ ! Μιας και στη πλέξη τση ψάθας τη ψάθα μπέρδεψα θα υποστώ και θα γευτώ τη ψήφο σας!!!  Μάνα… φινιμέντο !

ΑΚΟΥΕ ΤΩΡΑΝΕΣ ΠΩΣ ΣΤΕΚΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!


7 / 11 / 2 0 1 0

ΑΦΑΝΤΟΙ 53%  (Ψόφιοι, μουδιασμένοι, κουρασμένοι, απολίτικοι απόξου…Τση σκέψης βαριά στρίμωξη! )

ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΤΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 3%  (Γνωστοί. Οικογένειες χρηματιστηριακής ταχτικής προς άγρα ψηφουλίων και επίδειξη δυνάμεως με σκοπό μια φλέτζα από τη πίτα… Συνήθως οι επικεφαλείς τον συγγενώνε αυτώνε ανεπάγγερτοι, ανέργοι η κακός εργαζόμενοι ! )

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ 3%  (Φιλοδοξάτοι, χαλίφηδες, του θρόνου καθούμενοι αλλά και σωτήρες, φιλαθρώποι αυτοχειροκροτούμενοι, υπέρ τση ενότητας με τσου νεαυτού τσου αρχηγούς.)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΔΕΣ 19%  (Συντηρητές, κατουρογλείφτες, σκυμμενολάγνοι, τρεμάμενοι, εργατοθεσίτες, υποχρεούμενοι…)

ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΒΡΟΝΤΟΣΑΥΡΟΙ 13%  (Νυχτερίδες, αράχνες, - πετά πετά ο γάιδαρος-, σούρουπο κι ας ξημέρωσα… Τι είχες Γιάννη; «ότι θέλω!».)

ΚΑΛΟΥΛΙΔΕΣ 4%  (Καλόφατσες, τελευταίοι ερπίζοντες, νεροκουβαλητές κατά βούληση. Μαμούνια, τρυφερούδια, ως το μεδούλι, φέτα!)

ΜΟΥΜΙΕΣ 5%  (Ραμολιμέντα, δε γλέπω κι άαακουα! Του Βασιλιά απέναντι! Τα ξερονήσια κλείσανε… Μου έδωκε ένα βατσέλι τότενες… Στο κρυφό σκολειό δεν είχα λάπτοπ κ.α.)

Ετούτα Άθρωποι είναι τ’ αληθινά, το ΚΟΚΤΕΛΙ ΤΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΡΑΣ.


Ξεκκλίναμε αβέρτα απ το σκοπό! Στολίζουμε το μπαμπαφίο για να μας φέρνει! Ένα κονσούρτο από φρύγανα και ζυφολέμονα! Σκυλοσβέρδονες με πολυκάντηλα και αγαθοί εσταυρωμένοι…

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ… Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΤΟΥ.» ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙ, ΦΥΛΟΣΟΦΑΓΕ :

...«Κώμα, κόμμα». Λόγου χάρη σε ποιο κόμοδο κάνεις πρόζα; Σε ποιο κομιτάτο ντυέσαι μασκαράς; Σε ποίο κομό κρέμασες τη φωτογραφία σου; Σε ποιο γράμμα έχωσες το κώμα και έσκισες τ’ όνομά σου;

Απαρατώ τη πολιτική ! Τόμου και ωριμάσω, στη νέα φτιάξη πραγμάτωνε όπου ο άτρωπος θα μασουλάει από το στόμα του και θα αφοδεύει, ( -θα χέζει- για όσους δεν λογάτε το πρώτο, για δεν ημπορώ να πω το δεύτερο!) από το πρωχτόνε του…

Για ούλα μελέτησα και λέγω! Ο χήρου τα χειρότερα είμαι η αφεντιά μου. Είμαι ένας από ούλους που ασέργησαν στη φύση, που εσκάπαρε την ιστορία του, που έκαμε νεγκότσιο τα ααντρικάτα του… Που φασκέλωσε τη νάβα τση ζωής του!

Περικαλώ τα κανάλια σας και τα ραπόρτα να μοιράζουνται ποιο ολόκληρα, δίκαια κι αλέστα όπως τσου πρέπει… Δεν είμαι διγγόνι ευγενώνε μήτε τση ξεκολαρίας καρπολόι! Αν οι νέοι που βρίσκουν να μιλούν κόψουν λάσπη… Τότε θα φταίει ο σκοπός που από ιδέα πάει να γενεί « εταιρικός» …

ΦΕΥΓΩ ΑΠ ΟΥΛΑ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΞΟΝ ΤΣΟΙ ΦΑΡΤΣΑΔΟΥΡΕΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ…
ΗΤΟ ΠΡΟΦΑΝΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ «ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ» 0,25% μόνο λεβέντες και ρόγγολα πέρνουνε φκια τα μεγέθη!

Γραμματικός: μπράβο σου και ζήτω σου!
Κοντραστάρος: μπράβο μου και εύγε μου !

Κοπανίστε τσου δυνατούς!!!

Καλή πείνα. Κυριακή ψιλή βροχή! Και μη χειρότερα . Ότα οι άτρωποι πάψουν τα χάπια τση σκύψεις, τση ματαιοδοξίας, ότα τα γόνατά τσου… ΝΑΙ! Τα γονατά τσου είναι καθάρια και χώρις μώλωπες! Θα τα ματαπούμε !

(Το ξέβρω πως κάποιοι έχουν το δικαόωμα να ερπίζουνε ! Περικαλώ όμως οι ερπίζωντες να έχουνε λιγότερες ανοχές και αντοχές… Να κουνηθούνε από )

Ευχαριστώσε ΡΟΥΠΙ μου ολόκαρδα που έγραφες τα όρντινα και τα Ραπόρτα μας αν και μιτσή η κίνηση μας … Θαρρώ και τίποτσι να μη σου στλέρναμε του λόγου σου κάτι θα βανες για να ‘χεις ούλους τσου λόγους , τσου έτσι και τσου αλλιώς τσου δώθε και τσου κείθε…

Δε λέγω για τσου άλλους, τσου αγοραστούς επί σκοπού η των πλερωμών ! Ομηλώ για τσου λεύτερους… Και πάλε τα ευχαριστά μου που τα έλεα μέσαθέ σου!

Στέρνω τσοι αγάπες μου στα αδρέφια μου το Σταράτο, τον Μάτζορη, τον Άπμλογκο, τον αναμάμαλα, τσου ονομαστούς φίλους και τσου ανόμαστους για την έμορφη παρέα και τον καλοήθη αγώνα στο «ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ». Ήτανε όνειρο πως οι άτρωποι θα έδειχναν άλλη μούρη! … Και μέσα στα μέσα μου ακόμη το πλέκω!

Θα ρτουνε μερόνυχτα που όποιος επιβιώσει θα αρχίσει να σκέφτεται! Και τότε αγαπημένε μου ΦΊΛΕ θα γενείς πέτρινος για να μπορέσεις να βαστάξεις και θα πεις στα μέσα και τα όξου σου:

Πρώτανε θα κόψω τα γαιδουράγκαθα, κατόπι, θα τα κάψω κι αμά θα οργώσω! Τόμου και θαρρείς πως πάλλε θα βάλεις μποστάνι στα βάτα διότι έχει φεγγάρι, η τόδες στον πρωινό σου μπούρμπουλα η έγεις νερό και ήλιο κι η ιδέα σ’ έσυρε = 0 ! … ΤΌΤΕΣ φίλε από καρδιάς θα κάμω τσοι πρότασσες … Εκειές που μοιάζουνε με τσοι δικέ σου, (και τσοι δικές τσου ακόμα… Αλλά, μπρει!!!).

Μέσα στη λάτρα μια ρουμπουλιά νερό και μια τρούπα σε ένα σβησμένο ΤΙΠΟΤΑ… Κι έυχουμαι τουλάχιστο να ημπορείτε να ζείτε να το γλέπεται … το ΤΙΠΟΤΑ εκιό που κάπιοι περιμένουνε σαν κάτι!
Το ΤΙΠΟΤΑ που πουλάνε. Τα τίποτε που επιβιώνουν εις βάρος τση πελατείας που αγοράζει ορπίζοντας σε ένα κάτι στο βάθος του ΤΙΠΟΤΑ …

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΑΝ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ^^^--- ,

Κ Ο Ν Τ Ρ Α Σ Τ Α Ρ Ο Σ 2 0 1 0

17 σχόλια:

  1. Quo vadis,
    Κοντραστάρε; Αν κατάλαβα καλά, τι; δε θα ξαναγράψεις στο Ρουπάκι; Γιατί; Ωραία, αλλά η πολιτεία που σχεδίασες κι εμείς όλοι την ακολουθήσαμε, τι θα γενεί; Δεν εκάτάλαβες ότι το 99,75 τοις εκατό συμπαρατάχτηκε με τη Γρούσπα και την Αγιά Δυνατή; Γιατί έγραψες μόνε τα άκυρα ψηφοδέλτια; Το θρίαμβο δεν τον είδες; Με λευκά γράμματα σε όλα τα ψηφοδέλτια ήταν γραμμένο το ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ. Απλά η αδυναμία της εποχής συστοιχήθηκε με την αδυναμία των ομματιών να δούνε φκειο το αληθινό πράμα. Τα είδαν ούλα λευκά αδυνατώντας να δουν ακόμα πιο λευκά. Ακριβώς εκεί όπου τα εφτά της ίριδας χρώματα συνουσιάζονται για να δώσουν την αθωότητα του λευκού.
    Α! Κοντραστάρε,δεν είμαστε τελικά ετούτης της εποχής. Δεν έχει προετοιμαστεί ακόμα ο κόσμος που θα μας δεχτεί και θα τονε δεχτούμε.
    Ως τότε όμως, μια άτυπη κοινωνία της ουτοπίας με ισότιμα στη μεγαλοπρέπειά τους και στην σεμνότητα μέλη Εσένα, τον Σταράτο, τον Άμπλογκο, τον Αναμάμαλα και τον Μάτζορη όπως με λές και τον Βλιχό αν το θέλει, πιστεύω, ότι είναι απαραίτητη. Έτσι, για το γαμώ το, για τα άσφαιρα πυρά μας ακόμη κι αν φαντάζουν εφιχτά. Δεν έχουμε τίποτις άλλο πάρεξ τς λέξεις για να εναντιωθούμε, τις λέξεις που μπορεί να πάρουνε κάποτες εκδίκηση.

    Χαιρετώ

    MAJOR ARX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαζι σου Ματζορη. μη με ξεχνατε. θα ειμαι κοντα σας.

    Πάραλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοντραστάρε δεν εχεις να πας πουθενά, ακούς;; Δεν θα λιγοστεύουμε, θα πληθαίνουμε, έστω και λίγο λίγο καθε φορά! Εκτός αν κάναμε τίποτα και σε κακοκαρδίσαμε; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ-ΜΑΣ! ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΒΡΑΧΟΥΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΚΙ΄ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ? ΑΣ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟ . . . ΜΠΑ ΓΙΕΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπαγιέ μου αδερφέ Κοντραστάρε, σε πιάσανε οι απελπισιές και οι μουλωμάρες περκέ ορέ; Πάρε ορέ ένα ψηφοχάρτι καψάλισέτο λίγο να ανεβάσει θέρμη να γδείς ορέ το ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ φόρα παρτίδα στη λεζάντα. Εφκείνοι οι σκατοψύχηδες οι ψηφοφόροι μας, το γράψανε με συμπαθητικιά μελάνη, και θέλει θέρμη για να το γδείς, που άμα δεν υπήρχανε εκεί τσι επιτροπάδες και μερικοί που έβραζε το αίμα τσου ούτε και το 0,25% δε θα φαινότουνε.
    Και τι μου απαντήσανε οι φαρμασόνοι; Και τι θες ορέ να σας το ρίξουμε δαγκωτό κανονικά να βγείτε πρώτοι και μετά να γίνετε ίσα με τσου άλλους που βγάζουμε για να τσου κογιονάρουμε; Εσάς σας θέλουμε σαν τον Κοντραστάρο κορνίζα μας και ερπίδα μας, γιατί άμα χαθεί το προζύμι δε ματατρώμε ψωμί τσή προκοπής. Ακούς αδερφέ μου φιλοσοφία οι θεομπαίχτες; Ορέ αποσβολόθηκα!
    Και ο Κολοκοτρώνης ορέ μου λένε με κάτι πλιατσικολόους έδινε μάχες και μας λευτέρωσε, μπας και νομίζεις ότι εφκείνοι μονάχοι τους θα εκερδάανε μία; Μπαγιέεε μου, ορέ έχουνε μυαλό οι Κουρλοκεφαλλονίτες με αποστομώσανε και εκεί που έβραζα με 32 γράδα πιέσεις, πάρε ορέ να γδείς και του λόγου σου ότι εμείς το λόγο μας τον κρατάμε μου ματαλένε και μου πετάνε ένα περισσό ψηφοχάρτι κι΄ όπως το πιάνω από τη ζέστα αρχίζει να φαίνεται το ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ!
    Κατάλαβες τώρα μου λένε ορέ που μούλωσες, ότι όσοι κερδίσανε τσι εκλογές θα ξέρουνε ότι απάνουτσου αόρατο είναι γραμμένο το ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ και θα τσου πιάνει σύγκρυο μπας και μας ανάψουνε τα αίματα και παρουσιαστεί;
    ΚΟΚΑΛΟ ο Σταράτος αδερφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατάλαβες Κοντραστάρο;
    Είδες πόσο τ΄αδέρφια μας έσπευσαν με λέξεις πρωτίστως ποιητικές, της καρδιάς και της ύψιστης μεγαλοσύνης, να πολιτιγραφηθούν ισόβια μέλη αυτής της ουτοπικής πολιτείας που έχουμε από καιρό ιδρύσει; Ήδη προστέθηκε κι ο ΠΑΡΑΛΟΣ, που ναι, κι αυτός έχει λόγο στέριο και βαθύ.

    ΜΑΤΖΟΡΗΣ, πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια αντιμετωπίσαμε σκεπτικισμό και απαισιοδοξία.

    Σήμερα, είστε κομμάτι της ζωής μας. Και το Ρουπάκι κομμάτι της ζωής του τόπου μας. Του δίνει φωνή από τη δική σας φωνή.

    Τον φτιάξαμε λοιπόν τον ίσκιο που λέγαμε. Τώρα όλοι και περισσότεροι δροσίζονται στον ίσκιο αυτό.

    Η φωνή μας θα είναι εδώ και δυνατή γιατί έρχονται καιροί χαλεποί. Και τον τόπο μας τον έχουμε ψηλά και μαζί θα του δώσουμε πιο δυνατή φωνή στο νέο απαιτητικό περιβάλλον.

    Το Ρουπάκι λοιπόν, με τη δική σας υποστήριξη "Καλά θα κρατεί" και μέσα στον Καλλικράτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγκλονιστικό κείμενο αγαπητοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αναγνωστάτος12 Νοε 2010, 2:01:00 μ.μ.

    είναι κρίμα να σταματήσουμε να σε διαβάζουμε κοντραστάρε!είναι κρίμα να σταματήσει η παρέα σας. άξιζε ακόμα να είσαι στο από πάνω άρθρο ποιο άμεσος σε κάποια σημεία που έχουν να κάνουν με δυο ευνόητα παράπονα σου !!! Περιμένω νέα ... Συμφωνώ με όλες της απόψεις της ποιο πάνω παρέα σας! Κι αν γνωρίζεστε κι αν δεν γνωρίζεστε... Γράφω στο blog πρώτη φορά. παιδιά γερά συνεχίσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΠΙΑΣΕ ΠΟΕΔΡΕ ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ . . . ΖΥΜΩΤΟ ΨΩΜΑΚΙ, ΨΑΡΑΚΙ ΨΗΤΟ,ΚΡΕΜΥΔΙ ΚΑΙ ΡΕΤΣΙΝΑ ΣΠΟΥΔΕΑ!!! EVIVA . . . TO ΛΟΙΠΟ, ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρόεδρε και συμβούλοι αλλιώτικοι από τους άλλους. Ίσως τώρα πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία στο κακοχρονάχεις να ορθώσει τα στήθι του στο αδιέξοδο του μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Να γυρίσει ο Πρόεδρος και να φανεί ότι κάτι άλλο υπάρχει. Ξέρουμε κι άλλους δρόμους! Εγώ φίλοι του κακοχρονάχεις την περασμένη Κυριακή στα δημοτικά μες το φάκελο έβαλα δύο. Τώρα το αναθεματισμένο θα το ρίξω το κακοχρονάχεις γραμμένο και ξέρω και που θα το γράψω! Στον δήθεν! Αναθεώρηση και ενδυνάμωση του κακοχρονάχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΩΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟΧΡΟΝΑΧΕΙΣ; ΟΥΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΣΚΙΣΜΕΝΑ, ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΕΝΑ, ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΟΥΛΑ Τ ΑΛΛΑ.
    ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΟΥ; ΠΟΥ ΠΑΣ; ΤΙ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΣ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ; ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΑΝΕ ΨΗΦΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΥΛΟΙ ΣΕ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ, ΥΦΕΣΗΣ, ΚΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ; .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοντραστάρε φίλε (επέτρεψέ μου το "φίλε" κι ας μην σε ξέρω προσωπικά), αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα θα ήταν παράνομες... Αλλού παίζεται το παιχνίδι, στην προσωπική συνειδητοποίηση καθενός μας, στον μέγιστο φόβο των αρχόντων με τα καθρεφτάκια. Και σε αυτό αγαπητέ μου είσαι όχι απλά θριαμβευτής αλλά επικίνδυνος! Μην τους κάνεις την χάρη να σιωπήσεις, μην τους κάνει κανείς σας από εδώ μέσα την χάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΘΡΩΠΟΙ!...ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ... Ο "ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟΣ"...ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΤΟ ΛΟΙΠΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ-ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ, ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ-ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΠΡΑΞΙΑ-ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ-ΜΑΣ. ΤΑΠΕΙΝΑ, ΔΕ, ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ! ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΩΣ ΜΟΝΟΣ-ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ, ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ-ΤΟΥ ΛΟΓΟ...ΤΟΝ ΣΤΕΡΝΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ,...ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ-ΜΟΥ ΛΟΓΟ....ΤΟΝ ΣΤΕΓΝΟ!!! ΤΟ ΛΟΙΠΟ "ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟ"...ΔΕΙΧΝΕΙΣ...ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΟΤΙ Τ' ΑΓΟΡΑΣΕΣ!!!.....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην εισαι τοσο αυστηρος με τον Κοντρασταρο Αναμαμαλα και πως να μην αποκαρδιωνεται κανεις με αυτα που βλεπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κοντραστάρεεεεεεεε , καλέ μου άνθρωπε;;; τι κάνουμε τώρα; που πάμε; πως; είσαι εξόριστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.