Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Συνέντευξη Μάκη Φόρτε στον «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ»

"Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ"
Συνέντευξη  Μάκη  Φόρτε στον «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ»

“Η μάχη της Κυριακής θα κριθεί στην ελεύθερη ή όχι έκφραση των πολιτών, σε συνδυασμό με την πολιτική συνείδηση που κουβαλάει ως βίωμα ο κάθε ένας πολίτης”

Συνέντευξη στην Έρη Λοίζου


Έτοιμοs για ολα οπωs πάντα δηλώνει ο Μ.Φόρτεs μετα την εκλογή του, στο τραπέζι του Περιφερειακού Συμβουλίου, μιλώντας στον “Α”. 
Επίσης στηλιτεύει την “αλαζονεία” αυτών που διατυμπάνιζαν ότι θα πάρει μόλις 3% στις εκλογές και δηλώνει ότι η μάχη της 2ης Κυριακής θα κριθεί “στην ελεύθερη ή όχι έκφραση των πολιτών, σε συνδυασμό με την πολιτική συνείδηση που κουβαλάει ως βίωμα ο κάθε ένας πολίτης”. 


Ε:Δώσατε μια μάχη την περασμένη Κυριακή όμως δεν καταφέρατε να περάσετε στο δεύτερο γύρο.Που πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;
Απάντηση:
Στα εκβιαστικά διλλήματα και στις συνθήκες κομματικής πόλωσης που τεχνηέντως δημιουργήθηκαν.

Ε:Πήρατε μια απόφαση ως συνδυασμός που ουσιαστικά παρακινείτε τους ψηφοφόρους σας να ψηφίσει ο καθένας ότι θέλει. Με βάση αυτή την απόφαση που πιστεύετε ότι θα κριθεί η μάχη της Κυριακής;
Απάντηση:
 Να το ξεκαθαρίσουμε. Είπαμε ότι «πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι κάθε πρόσωπο αποτελεί μία ξεχωριστή προσωπικότητα και έχει τη δυνατότητα να σκέφτεται και να δρα ελεύθερα», γι'αυτό και επικαλεστήκαμε τη ρήση του Ρήγα Φεραίου «όποιος συλλογάται ελεύθερα, συλλογάται καλά».
Έτσι λοιπόν η μάχη της Κυριακής θα κριθεί στην ελεύθερη ή όχι έκφραση των πολιτών, σε συνδυασμό με την πολιτική συνείδηση που κουβαλάει ως βίωμα ο κάθε ένας πολίτης.

Ε:Ξερουμε πως κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι σας, έβαζαν στοίχημα ότι η εκλογική σας επίδοση στο Νομό δεν θα ξεπερνούσε το 3%, εσείς όμως το ξεπεράσατε κατά πολύ αυτό το ποσοστό. Τι έχετε να τους πείτε;
Απάντηση:
 Η αλαζονεία είναι πολύ κακός σύμβουλος στην πολιτική.

Ε:Ούτως ή άλλως  ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων της Κυριακής  εσείς θα είστε στο τραπέζι του περιφερειακού συμβουλίου .Τι έχετε στο μυαλό σας να κάνετε για τα νησιά μας;
Απάντηση:
 Τα πάντα ..όπως πάντα. Δίχως εκπτώσεις και σκοπιμότητες, θα τιμήσω την ψήφο του 20% των συμπολιτών μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.