Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Μάρκος Κοτσιλίνης - Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010


ΔΗΛΩΣΗ

Μάρκου Κοτσιλίνη  για το αποτέλεσμα των εκλογών της  7ης Νοεμβρίου 2010

     Με μια λέξη μπορούμε να μιλήσουμε για νίκη του Συνδυασμού μας. Είναι νίκη των δυνάμεων που πιστεύουν και υπηρέτησαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
      Είναι νίκη του λαού της Κεφαλονιάς!!!
      Ευχαριστώ τους συναδέλφους, τους συνεργάτες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, που περάσαμε όλες αυτές τις μέρες μαζί, σε αυτό τον όμορφο αγώνα. Και βέβαια θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την επόμενη Κυριακή, οπότε θα ολοκληρωθεί η αποψινή μας νίκη.
      Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαστε όλοι μαζί γιατί δεν αρχίσαμε τον αγώνα μόνο για τις εκλογές αλλά τον αρχίσαμε και θα τον συνεχίσουμε σε όλη τη θητεία που θα είμαστε μαζί. Με την αποψινή μας νίκη νομίζω ότι διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες, οι οποίες με διάφορους τρόπους διέδιδαν για 45άρια και άλλα μεγάλα ποσοστά νίκης για τους άλλους συνδυασμούς.
   Το πρόγραμμά μας, οι προτάσεις μας, η ποιότητα του ψηφοδελτίου μας έπεισαν τον κόσμο να μας δώσει τα ποσοστά που μας έδωσε.
    Για την επόμενη Κυριακή θα χαρακτήριζα δημοψήφισμα τον αγώνα που πρέπει να κάνουμε. Είναι μια πολύ σοβαρή διαδικασία που έχει σχέση με το πως θα κυλήσει η ζωή μας και πως θα προχωρήσει η Κεφαλονιά το επόμενα χρόνια.
    Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να είμαστε μαζί, ώστε η Κεφαλονιά να διαλέξει τον Δήμαρχο τον καλύτερο, τον Δήμαρχο τον άξιο, εκείνον που θα την προχωρήσει παραπέρα.
    Στους άλλους δύο Συνδυασμούς που δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο θέλω να πω συγχαρητήρια για την ποιότητα του αγώνα που έκαναν και την προσπάθειά τους και τείνουμε το χέρι, ώστε όλοι μαζί να φτιάξουμε τον Δήμο που ονειρευόμαστε.
   Ευχαριστώ και πάλι όλους τους συνεργάτες μου και σας καλώ αύριο το πρωί να είμαστε πάλι μαζί για να ολοκληρωθεί η νίκη μας την επόμενη Κυριακή.
   Καλή συνέχεια, ευχαριστώ εσάς και όλο τον κόσμο της Κεφαλονιάς που μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα.

Μάρκος Κοτσιλίνης

4 σχόλια:

  1. Αν ολα ειναι θεμα εκτιμησεων και μετρησεων εχουμε ενα σοβαρο ζήτημα.

    ο Αλ.Παρίσης και ο συνδυασμός του ήταν σίγουροι για μεγαλη νικη. Μιλούσαν για 45%. Τελικα περιορίστηκε στο 37%.

    Με τους αριθμούς δεν παίζουμε και με τις εκτιμήσεις μας πρεπει να ειμαστε σοβαροί και να καταλαβαίνουμε τα μηνύματα του κοσμου.

    Και όπως φαίνεται δεν ήταν και τόσο. ΚΑι μάλιστα μιλαει και μεταφράζει τη διαφορά του 2% σε θρίαμβο, ενω προέβλεπε 15%!!!

    Να τολμήσω να αναρωτηθώ τι θα γινει σε εκτιμήσεις προυπολογισμων και χρονοδιαγραμάτων?

    λεγαμε τόσα αλλα ξερετε τόσα δώσαμε....

    λεγαμε 1 χρονο αλλα κανετε υπομονη αλλα 3 γιατι καναμε λαθος....

    Αναξιόπιστοι, πρόχειροι, ολα για τη ρεκλαμα.

    ας είμαστε σοβαροι λοιπόν με τα νούμερα. ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μια από τις τιμωρίες για τον άνθρωπο που δεν ασχολείται με τα κοινά, είναι ότι καταλήγει να κυβερνάται από κατωτέρους του", Πλάτωνας...

    Στους "απέχοντες"...προς σκέψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλειοψηφία κυβερνά και η μειοψηφία ελέγχει.Τι γίνεται όταν συμβαίνει το αντίθετο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ....Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.