Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά - Συνάντηση Ετεροδημοτών σε Αθήνα και Πάτρα.


Αργοστόλι 25 Οκτωβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Σε μία μεγάλη και ενθουσιώδη συγκέντρωση 500 και πλέον ετεροδημοτών της Αθήνας μίλησε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Μάρκος Κοτσιλίνης.


Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του ξενοδοχείου IMPERIAL από ψηφοφόρους Κεφαλονίτες, που δήλωναν αποφασισμένοι να κατέβουν και να στηρίξουν τον συνδυασμό στις εκλογές, ο Μάρκος Κοτσιλίνης ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του.


Αναφέρθηκε στα κυριότερα σημεία του προγράμματός του και δεσμεύτηκε ότι απόφαση του ίδιου και των συνυποψήφιων του είναι να δουλέψουν σκληρά, έντιμα και αποτελεσματικά για την προκοπή του νέου δήμου Κεφαλονιάς.

Ο Άνθρωπος, ο Πολιτισμός, το Περιβάλλον και η σωστή Οργάνωση του δήμου αποτελούν τους κυρίαρχους στόχους του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Εγγύηση και παρακαταθήκη, ότι οι δεσμεύσεις αυτές θα υλοποιηθούν, είναι η μέχρι σήμερα πορεία και
εφαρμογή της πολιτικής που ακολούθησε ο Μάρκος Κοτσιλίνης τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια παρουσίας και δράσης του στα νησιά μας.

Σήμερα μαζί με καταξιωμένα στελέχη της αυτοδιοίκησης, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα στον συνδυασμό του υπόσχονται αποτελεσματική, δίκαιη και διάφανη λειτουργία του νέου δήμου Κεφαλονιάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν η Αν. Υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο βουλευτής του νομού Σπύρος Μοσχόπουλος, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Ηλία Μπεριάτο, Διονύσης Γεωργάτος, ο πρώην βουλευτής Παναγής Μπενετάτος ενώ χαιρετισμό έστειλε ο Γεράσιμος Αρσένης.

Η επιτυχία της εκδήλωσης και το γεγονός ότι συμμετείχαν σ’ αυτήν μόνο Κεφαλονίτες ψηφοφόροι φαίνεται ότι θορύβησε ανώνυμους (;;) σχολιαστές και προέβαλλαν από συγκεκριμένα μέσα ψευδέστατες φημολογίες περί δήθεν δημιουργίας επεισοδίων και αποχωρήσεων! Δεν αξίζουν ούτε διάψευση τέτοιου είδους δημοσιεύματα, ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους «γνωστούς – άγνωστους», που μεθοδευμένα υπονομεύουν τον Συνδυασμό μας και τον Μάρκο Κοτσιλίνη.

Η κοινωνία έχει κρίση και γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και συμφέροντα…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ….

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

====================================================

Αργοστόλι 25 Οκτωβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

…και στην ΠΑΤΡΑ επιτυχημένη η συνάντηση των ετεροδημοτών

Το απόγευμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Μάρκος Κοτσιλίνης συναντήθηκε στην Πάτρα με Κεφαλλονίτες της Πάτρας. Η συνάντηση ήταν θερμή και ασυνήθιστα μαζική για τα δεδομένα της περιοχής. Και οι Κεφαλλονίτες της Πάτρας δήλωσαν αποφασισμένοι να κατέβουν στις εκλογές και να στηρίξουν τον συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κεφαλονιά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ….

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Σας αντιγράφω ενα μήνυμα που έστειλα στο Kefalonia Press αλλα ποτε δε δημοσιεύτηκε. Καταλαβαίνω πολύ καλά τους λόγους!..

    To μήνυμα απαντούσε στο δημοσίευμα του Κefalonia Press για επεισόδια και αποχωρήσεις στην εκδηλωση ετεροδημοτών του συνδυασμού του Κοτσιλίνη.

    "Βρέθηκα και εγώ χτες στo Imperial αλλά σήμερα σκέφτομαι ότι μαλλον δεν ήμουν εκεί.
    Είδα την αίθουσα (200 θέσεων) ασφυκτικά γεμάτη με όρθιους και διαβάζω το "ευκολάκι" "η προσέλευση του κόσμου δε θύμιζε σε τίποτε παλαιότερες προεκλογικές συγκεντρώσεις".
    Δεδομένου ότι όταν έφτασα είχε μόλις ανεβεί στο βήμα ο κ. Κοτσιλίνης και η αίθουσα ήταν όπως ανέφερα πριν δεν ξέρω από που αποχώρησαν οι αποχωρήσαντες. Επίσης δεν μπορώ να ξέρω και αν υπήρξαν οι χαρακτηρισμοί που αναφέρετε. Εκνευρισμός όμως δεν υπήρχε. Και νομίζω θα συμφωνήσουμε ότι όταν ο Κεφαλονίτης εκνευρίζεται το δείχνει!
    Συμφωνώ με τον γενικότερο προβληματισμό που διατυπώνει το ιστολόγιο ΠολιτικαΜεζεδάκια σχετικά με το πολιτικό κλίμα.
    Αντί όμως για ευχές θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγουμε τις ανακρίβειες.
    Αντί για μακρά κείμενα θα μπορούσαμε να δημοσιεύουμε φωτογραφίες για να δούμε την προσελευση του κόσμου.
    Αντί να περιμένουμε εκ των υστέρων διαψεύσεις θα μπορούσαμε να εκφράζουμε εκ των προτέρων επιφυλάξεις για τα "τηλεφωνήματα αναγνωστών". Δεν είστε ιστολόγιο αλλά ειδησεογραφική πύλη.
    Μη μας στενοχωρείτε με λογισμούς στρατευμένης ειδησεογραφίας.
    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και την προσπάθεια ενημέρωσης που κάνετε."

    Δεν εχει δημοσιευτεί μέχρι τώρα. Στρατευμένη δημοσιογραφία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.