Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Επικυρώθηκε το Ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά.


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗΣ
Υπ.Δήμαρχος
Αργοστόλι 26 Οκτωβρίου

Επικυρώθηκε και αναρτήθηκε από το Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας, όπως ακριβώς είχε κατατεθεί, το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας με τη συμμετοχή έμπειρων στελεχών, νέων επιστημόνων και επαγγελματιών, δραστήριων γυναικών και σε κάθε περίπτωση καταξιωμένων συμπολιτών μας.

Οι απαιτήσεις που προκύπτουν, για την οργάνωση του Δήμου Κεφαλονιάς, την ανάπτυξη των υπαρχόντων υπηρεσιών και τη δημιουργία νέων, την αρμονική ανάπτυξη του νησιού με σεβασμό στο περιβάλλον του, είναι υψηλές. ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ!

Κι΄ αυτό ήταν το κριτήριο κατάρτισης του ψηφοδελτίου μας.

Είμαστε υπερήφανοι που βρεθήκαμε αυτή την κρίσιμη, για τον τόπο μας, χρονική στιγμή στον κοινό αγώνα.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι εντυπώσεις και τα μεγάλα λόγια.

Μας ενδιαφέρει να πετύχουμε τους στόχους μας, να είμαστε μαζί και την επόμενη μέρα. Να δουλέψουμε σκληρά για την Κεφαλονιά, χωρίς ματαιοδοξία και αγάπη για τα θέλγητρα της εξουσίας

Είμαστε συμμέτοχοι σε ένα κοινό όραμα που χαρακτηρίζεται πρωταρχικώς από ανθρώπινες αξίες.

Συνυφαίνουμε όλοι μαζί το πέπλο της νέας ελπίδας για την πριγκίπισσα της καρδιάς μας, την όμορφη και απαράμιλλη Κεφαλονιά!!!


…..και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.