Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Δημοτική Κίνηση "Για μια νέα Κεφαλονιά"

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
«ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»
ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΝΩΛΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δημοτική Κίνηση «ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» επικεφαλής της οποία είναι ο συμπολίτης μας από τη Σάμη καθηγητής Γαβριήλ Μανωλάτος, καταγγέλλει την απόπειρα σφετερισμού του τίτλου της «Κίνησής» μας και των υποστηρικτών μας από την εμφανιζόμενη ως δημοτική παράταξη «Νέα Κεφαλονιά» του Ανδρέα Μαρκαντωνάτου. Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση έχουμε με την αναφερόμενη «δημοτική παράταξη» του κυρίου Μαρκαντωνάτου, ο οποίος προσπαθεί να σφετεριστεί τον τίτλο της κίνησής μας.

Εμείς συντασσόμαστε στην ενιαία δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» υπό την ηγεσία του Μάρκου Κοτσιλίνη και συγκροτούμε ενιαίο δημοτικό ψηφοδέλτιο.

Η κίνησή μας όμως υπό τον τίτλο «ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕA ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» παραμένει ενεργή και δραστήρια στην υπηρεσία της Κεφαλονιάς και του Τόπου μας. Καλούμε τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που μας εμπιστεύονται να πλαισιώσουν τη δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» και μαζί να δώσουμε τη μάχη για μια ξεκάθαρη νίκη της Κεφαλονιάς μας, στις 7 Νοέμβρη.

11-10-2010
Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

  1. OREA NATA LETAI OLOI ENDIAFERESTE GIA TI SAMI ALLA KATALLA KANEIS DEN ENDIAFERETAI DOSTEMAS TI THESEIS GIA NA PARETAI TIS PSYFOYSMAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ 7.47.00 Π.Μ. ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.