Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Γ. Αντζουλάτος: Επιστολή προς την ΔΕΥΑ για τις καταχρηστικές χρεώσεις στον βιολογικό.

Γεράσιμος Αντζουλάτος
Βύρωνος 7, Σάμη
Τηλ 6972429275

Σάμη, 15 Οκτωβρίου 2010

Προς το ΔΣ της ΔΕΥΑ Σάμης

Κύριοι,

Με την παρούσα θα ήθελα να δηλώσω την αντίθεσή μου στην ενσωμάτωση στον λογαριασμό του νερού δαπανών που αφορούν την σύνδεσή της οικίας μου με το δίκτυο του βιολογικού καθαρισμού της περιοχής, για τα δύο τελευταία τρίμηνα, χωρίς αυτή να έχει γίνει ακόμη.

Συγκεκριμένα, θεωρώ ότι οι χρεώσεις που αφορούν πάγια και τέλη χρήσης του δικτύου και ο ΦΠΑ που ενδεχόμενα τους αναλογεί είναι απολύτως παράνομες και καταχρηστικές κατά την έννοια ότι καλούμαι να πληρώσω ποσά για υπηρεσίες των οποίων ακόμη δεν κάνω χρήση.

Επί του θέματος μάλιστα ο Συνήγορος του Πολίτη έχει ασχοληθεί διεξοδικά, μετά από προσφυγές πολιτών και από άλλες περιοχές και έχει διατυπώσει την άποψη ότι οι πράξεις αυτές των ΔΣ δεν είναι σύμφωνες με τον νόμο.

Προφανώς μετά την σύνδεσή μου με το δίκτυο θα καταβάλω τα αντίστοιχα ποσά, αλλά για υπηρεσίες που θα μου παρέχονται.

Περιμένω την απάντησή σας επί του θέματος με ενδιαφέρον λόγω και της συγκυρίας των δημοτικών εκλογών και της παχιάς φιλολογίας που αναπτύσσεται.

Με εκτίμηση,
Γεράσιμος Αντζουλάτος

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟΣ18 Οκτ 2010, 5:34:00 μ.μ.

    Λογικά ακροάστηκα τα λόγατά σου για το αποχετευτικό τση προχειριάς, τση μυρουδιάς, τση λαμογιάς και τόνε «Λαλιώτηδων». Δίκαια και σταράτα μοίρασες τα σύκα και τσοι σκάφες … Μα έτσι να χεις καλό πέμου στο τέλος του κοντράτου σου λέγεις :
    Αναμένω τσοι παπαρδέλε σας επί του ζητήματος με ενδιαφέρον νογώντας και τσης συγκυρίας των δημοτικώνε εκλογώνε και τσης παχιάς πατσανάτσας !
    Ερωτάω το λοιπό εγώ ο Κοντραστάρος εσέ το Μεμά … Ποίος Μεμά μου θα σου δώκει ραπόρτο; Που και πότε; Πούθε μπου και πουθε μπα! Κι άμα το άλλο μπαγιέ μου!!! Ακρουμάστηκες λόγο τον ψήφωνε παχιά λόγατα; ; ; ; Περί έργωνε; Κάνα ονείρατο; Μας έταξαν να σενιάρουν κάνα χαλέπεδο; ΤΙΠΟΤΣΙ!!! Κίσσες και αγγιά ,μήτε γιάτσο μήτε θέρμη. Θα ψηφήσει ο λαός πάλε όπως να ψένει!- ! Και
    τούτη τη βολά …Ζόρκοι από πύργια, βαρέλα κι ανάθεμα το μούστο! Ρεντίκολα του συφερτού και φιόρα του γαιδάρου!!! Για τούτο Μεμά μου : Ούλοι όξου από ίντριγκες που μπουρθακλάδες στρώνουνε. . . (ΒΟ Τ Α στο Κ Α Κ Ο Χ Ρ Ο Ν Α Χ Ε Ι Σ ! ! ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.