Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

Σ Κληρονόμος - Δελτίο Τύπου

Οι νέοι βγαίνουν μπροστά, διεκδικούν το μέλλον .

Φίλοι και φίλες,

Στις εκλογές του Νοέμβρη οι νέοι βγαίνουν μπροστά και διεκδικούν το μέλλον τους . Βγαίνουν μπροστά και παίρνουν θέση, δίπλα σε αυτούς που λένε:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ γιατί αυτό εξυπηρετεί τους κομματικούς μηχανισμούς και απομονώνει πολιτικά, μεγάλες κοινωνικές ομάδες. Είναι τροχοπέδη για την συμμετοχή άξιων συμπολιτών μας .

ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ γιατί η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ακηδεμόνευτη και οι υποψήφιοι λαογένητοι . Τα κόμματα υπάρχουν για να χαράζουν εθνικές πολιτικές και όχι να πατρονάρουν τοπικές εκλογές.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ι.Ν γιατί αυτό θα σημάνει και το τέλος των νησιώτικων πολιτικών για τον τόπο μας. Η περιφέρεια είναι η μόνη ελπίδα ανάπτυξης των ιονίων νήσων. Χωρίς αυτήν τα νησιά μας θα παραμείνουν φέουδα των κομμάτων .

Στις εκλογές του Νοέμβρη οι νέοι δεν έχουν διλήμματα, βγαίνουν μπροστά και παίρνουν θέση, δίπλα σε αυτούς που λένε ότι μπορούμε καλύτερα, δίπλα σε αυτούς που πιστεύουν ότι μόνο εμείς πρέπει να αποφασίζουμε για το μέλλον και την πορεία του τόπου μας .

Συμμετέχουμε για να δούμε να γίνονται πράξη λαϊκά αιτήματα όπως το μεταφορικό ισοδύναμο και η μείωση του Φ.Π.Α για τα νησιά μας .

Συμμετέχουμε γιατί ξέρουμε ότι αυτά που ζητάμε δεν είναι πολλά και έχουν ήδη γίνει πράξη σε άλλα νησιά .

Παίρνουμε θέση λοιπόν δίπλα σε αυτούς που δεν ρωτήθηκε ποτέ η γνώμη τους και η φωνή τους δεν φτάνει προς τα πάνω. Γινόμαστε εμείς η φωνή τους .

Παίρνουμε θέση δίπλα στον Γιώργο Καλούδη και τον Μάκη Φόρτε .

Σπύρος Κληρονόμος
Υπ . περ . σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.