Ένα blog στο Ρουπάκι - Ίσκιος επικοινωνίας!

Στον ηλεκτρονικό του ίσκιο δημιουργησαμε μαζί έναν ανοιχτό χώρο ενημέρωσης, σκέψης και προβληματισμού για την ζωή μας σε όλες της τις εκφάνσεις. Για πράγματα που αγαπάμε αλλά και που μας ενοχλούν.

Φιλόξενος τόπος για ενημέρωση, προβληματισμό και δραστηριοποίηση για τα τοπικά πράγματα αλλά και για θέματα από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ανοιχτός ακόμα και σε "θυμωμένες" απόψεις με ευπρέπεια και σεβασμό.

Στη δύσκολη συγκυρία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον ίσκιο μας σημείο συνάντησης και επικοινωνίας για τους συμπολίτες μας και να προτείνουμε λύσεις και διεξόδους για τον τόπο μας που μοιάζει να μην μιλάει με τους ανθρώπους του.

Ξεκινώντας από απλά και μικρά που θα μας επιτρέψουν να ξαναγνωριστούμε και να μάθουμε να συζητάμε και να συνεργαζόμαστε, να λύνουμε προβλήματα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΕ ΕΡΙΣΟ ΚΑΙ ΠΥΛΑΡΟ


Αργοστόλι 19-10-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Μάρκου Κοτσιλίνη και μελών του Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου σε χωριά της Ερίσου και της Πυλάρου, παρά την δυνατή βροχή, είχε μεγάλη επιτυχία.

Ο υπ. Δήμαρχος μίλησε σε συγκεντρώσεις πολιτών στην Καρυά, Νιοχώρι και Μακρυώτικα.
Αναφέρθηκε στις βασικές προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού, έγινε συζήτηση για τα ιδιαίτερα τοπικά προβλήματα κάθε περιοχής και υποσχέθηκε ΣΚΛΗΡΗ δουλειά, ΣΥΝΕΧΗ δουλειά και αποτελεσματικότητα.

Η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή και έκδηλη της εμπιστοσύνης που έχουν στον υπ. Δήμαρχο Μάρκο Κοτσιλίνη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν είναι γραμμένα στα ελληνικά απορρίπτονται.